VI NA DNU, RUSIJA NA VRHU! Zapadu Putin najveći TRN U OKU, on im ŽESTOKO odbrusio - nismo ISTI!


IZVOR: Republika/A.G. - 02.02.2024 | 17:39


Ruski predsedenik Vladimir Putin izneo je svoje viđenje stanja na Zapadu!

Foto: Tanjug/AP
VI NA DNU, RUSIJA NA VRHU! Zapadu Putin najveći TRN U OKU, on im ŽESTOKO odbrusio - nismo ISTI!

Ruski predsednik Vladimir Putin izneo je svoju ocenu o ekonomskom stanju na Zapadu, ističući da je ekonomija u SAD i Evropi u minusu, dok je u Rusiji u plusu. Tokom susreta sa učesnicima foruma „Sve za pobedu!“, Putin je istakao da, iako osnovni principi ekonomije u SAD i Evropi obećavaju rast, trenutno su te ekonomije na dnu, dok se u Rusiji beleži rast.

Manifestacija "Sve za pobedu!" u Tuli

Putinova izjava usledila je tokom njegove radne posete industrijskom mestu Tuli u Rusiji, gde se održavala tribina „Sve za pobedu” za ljude koji rade u odbrambenim preduzećima. Ova manifestacija, koju je organizovao Narodni front, okupila je podršku za borce Severnog vojnog okruga, prenosi Alo.

Srbija u kontekstu Putinove ocene

Pitanje se postavlja kako ocena predsednika Rusije utiče na Srbiju, koja se takođe nalazi u Evropi. Uprkos haosu koji vlada širom zapadne Evrope i sveta, Srbija se ističe stabilnošću i pozitivnim ekonomskim napretkom. Dok se u drugim delovima Evrope organizuju protesti poljoprivrednika i vladaju nemiri, Srbija nastoji da održi stabilan kurs mira i stabilnosti, te da unapredi životni standard svojih građana.

Stabilnost i napredak Srbije

Nedavni primeri poput prisustva predsednika Aleksandra Vučića svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije Muehlbauer Group, ukazuju na posvećenost aktuelne vlasti u unapređenju ekonomije i životnog standarda građana. Srbija se, uprkos globalnoj situaciji, može pohvaliti mirnom i stabilnom politikom, te nezaustavljivim ekonomskim napretkom.

Dok se svet suočava sa izazovima i nemirima, Srbija se ističe kao primer stabilnosti i napretka. Njena posvećenost unapređenju ekonomije i životnog standarda građana čini je pouzdanim liderom u regionu.

(Alo)

BONUS VIDEO