POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE: Monstruozno je ubila dva mala sina, pa slagala da je to bilo SLUČAJNO! Zbog OVE REČENICE svi sada traže smrtnu kaznu!


IZVOR: Republika - 13.12.2023 | 11:56


Od ulaska u sudnicu do izlaska iz nje nije ni trepnula niti je pokazala bilo kakvu emociju

Foto: youtube.com/wdrb
POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE: Monstruozno je ubila dva mala sina, pa slagala da je to bilo SLUČAJNO! Zbog OVE REČENICE svi sada traže smrtnu kaznu!

Majka dva dečaka Tifani Lukas (32) hladnokrvno ih je ubila nakon čega je po otkrivanju zločina policiji prvo rekla da joj to nije bila namera, kao i da se sve dogodilo nesrećnim slučajem.

Ipak, po njenom izlasku na sud, klupko se odmotalo zbog čega sada javnost, ali i njena šira familija žele ni manje ni više nego smrtnu kaznu za Tifani!

Tridesetdvogodišnja žena iz Kentakija nijednog trenutka na sudu nije pokazala emociju, kao ni kajanje, a izraz njenog lica koji i vi možete da vidite na slici iznad, obišao je svet.

- Izgledala je kao da u njoj ne postoji ni zrno ljudskosti. To što će verovatno do kraja života biti u zatvoru preblaga je kazna. Samo smrtna kazna može da nadomesti ovu bol - rekla je Bobi Bejker, tetka dva ubijena dečaka od devet i šest godina.

Prva komšinica Tifani Lukas prijavila je ubistva policiji videvši da dečaci nisu otišli u školu, kao i da je po dolasku do verande njene kuće videla krv na majci.

Komšinici se učinilo da je čula pucnje pa je došla do Tifani da proveri šta se događa.

Ona je izašla u dvorište ni ne shvatajući da po dukserici ima krv dečaka, a slagala je da je sve u redu. Policiji je potom rekla da su deca ubijena sasvim slučajno dok je čistila pištolj, kada ju je navodno stariji sin odgurnuo u igri.

Tifani je na sudu prvo negirala krivicu, a onda je prilikom svedočenja u jednom momentu potvrdila da se osećala loše što nema momke, jer nisu želeli da budu s njom, pošto je majka. 

Više puta komšije su čule kako viče na njih i krivi njihovo postojanje za sve svoje neuspehe.

- Voleli smo dečake kao nikog drugog pre. Tifani je bila dobro do pre nekoliko meseci kad smo primetili da više nije svoja. Delovala je ponekad kao da je drogirana, a nekada kao da je deo kulta - rekao je Durel Hauel, polubrat Tifani Lukas.