UBIO SUPRUGU JER NIJE HTELA DA UĐE U RIJALITI: "Renoviranje zombi kuća" joj došlo glave, David osuđen na DOŽIVOTNU ROBIJU


IZVOR: Republika - 23.10.2023 | 09:05


David Trons (55) sa Floride, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva svoje supruge u aprilu 2018. godine. Tragičan događaj se odigrao nakon što je njegova supruga odbila da učestvuje u rijaliti programu “Renoviranje zombi kuća”.

Foto: Shutterstock, Pixabay.com
UBIO SUPRUGU JER NIJE HTELA DA UĐE U RIJALITI: "Renoviranje zombi kuća" joj došlo glave, David osuđen na DOŽIVOTNU ROBIJU

Ovaj rijaliti program, koji se fokusira na renoviranje napuštenih kuća, bio je Davidova strast. Međutim, njegova supruga nije delila njegov entuzijazam. Njeno odbijanje da učestvuje u emisiji dovelo je do napetosti u njihovom braku. Tužilac je tokom suđenja izjavio: “Njeno odbijanje da učestvuje u emisiji je vrlo uznemirilo Davida do te mere da je odlučio da je ubije.”

 

Tokom perioda renoviranja, David i njegova supruga su spavali odvojeno. Ubistvo se dogodilo u studiju. David je pokušao da prikrije zločin pre dolaska policije, tvrdeći da je pronašao svoju suprugu mrtvu u kadi. Izjavio je da je ceo dan čistio kuću i šetao pse.

 

 

Međutim, detektivi su pronašli nekoliko nelogičnosti u Davidovoj priči. Rezultati obdukcije su pokazali da je njegova supruga imala povrede lica. Četiri meseca nakon zločina, David je uhapšen i optužen za ubistvo.

 

Tokom suđenja, David nije pokazao ni trunku kajanja za svoj zločin. Ovaj slučaj ostavlja gorak ukus i podseća nas na mračnu stranu rijaliti programa - kada strast preraste u opsesiju sa tragičnim posledicama.

BONUS VIDEO: