ŠRAFCIGEROM UBO STARICU OBOLELU OD RAKA, PA JE SILOVAO! Policija uhapsila beskućnika nakon potere


IZVOR: Republika - 04.02.2023 | 16:06


Incident, koji se dogodio u sredu uveče, podstakao je policijsku upravu da pokrenu potragu za osumnjičenim.

Foto: Pristcreen/Facebook/Ocala Police Demartment
ŠRAFCIGEROM UBO STARICU OBOLELU OD RAKA, PA JE SILOVAO! Policija uhapsila beskućnika nakon potere

Potraga za osumnjičenim za koga policija na Floridi veruje da je silovao stariju ženu obolelu od raka okončana je u petak ujutro nakon hapšenja beskućnika, prenosi Yahoo news.

U objavi na Fejsbuku u petak, policija u Okali je saopštila da je uhapsila 31-godišnjeg Takina Vilijamsa zbog navodnog silovanja 80-godišnje žene u njenoj kući.

Vilijams, za koga policija Okale kaže da je trenutno beskućnik, osumnjičen je da je ušao u zajedničku terasu stambenog kompleksa žrtve kroz pocepani prozor, a zatim u stan ušao kroz otključana vrata.

- Vilijams je tada pronašao žrtvu u njenoj sobi, gde ju je silovao. Žrtva, koja se takođe bori protiv raka, nije poznavala napadača - navodi se u objavi na Fejsbuku.

Vilijams je navodno sa sobom nosio šrafciger kojim je ubo žrtvu tokom napada.

Incident, koji se dogodio u sredu uveče, podstakao je policijsku upravu u Okali da pokrene potragu za Vilijamsom, koji je identifikovan sa nadzornih kamera.

- Na kraju, nakon neprestane potrage, policija je locirala osumnjičenog u roku od 33 sata. On je bez incidenata priveden i priveden u sedište policije na saslušanje - saopštila je policija, dodajući da je Vilijams pronađen kako šeta obližnjim tržnim centrom u petak ujutro u 6.15 sati.

Posle saslušanja, Vilijamsa je uhapsio detektiv Bojer.

Rad detektiva Bojera i ostalih policajaca pohvaljen je u objavi, a navedeno je da njihovi postupci "služe kao znak da se ovakva krivična dela shvataju veoma ozbiljno".

U video snimku koji je na Fejsbuku objavila policijska uprava Okala, Vilijams je ignorisao pitanja novinara dok su ga dva policajca izvodila iz zgrade u lisicama.

Vilijams je, prema navodima policije, optužen za oružanu provalu u stambeni prostor, oružano seksualno zlostavljanje i posedovanje alata za provalu.

Portparol policijske uprave u Okali rekao je za Fox News Digital da je žrtva hospitalizovana, ali je puštena.

BONUS VIDEO: