LOVAČKI PAS UPUCAO ČOVEKA! Muškarac krenuo pikapom u lov, pa doživeo HOROR, vlasti zanemele od prizora!


IZVOR: Republika - 24.01.2023 | 11:21


Ispaljeni metak pogodio je lovca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta!

Foto: RINA
LOVAČKI PAS UPUCAO ČOVEKA! Muškarac krenuo pikapom u lov, pa doživeo HOROR, vlasti zanemele od prizora!

Lovac (32) iz Kanzasa pronađen je mrtav u svom automobilu u subotu, a vlasti su zaključile da je poginuo kada je njegov pas nagazio na obarač puške.

Neimenovani čovek iz Vičite pronađen je u blizini zaseoka Geuda Springs, 50 ​​milja južno od Vičite i severno od granice sa Oklahomom. Šerifi veruju da je čovek preminuo oko 9:40 ujutru.

- Pas koji je pripadao vlasniku pikapa nagazio je na pušku zbog čega je oružje ispalilo - saopštila je šerifova kancelarija. 

- Ispaljeni metak pogodio je lovca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Ovakvi incidenti su retki, ali ih je bilo, podseća Dejli mejl, navodeći kao prime smrt 32-godišnjeg muškarca u Turskoj kogaa je upucao sopstveni pas nakon što je nagazio na obarač sačmarice.

Ozgur Gevrekoglu poginuo je dok je sa svojim prijateljem bio u lovu na visoravni Kizlan, u turskoj provinciji Samsun, piše list Turkije, prenosi Njuzvik.

Dok je psa stavljao u auto, šapa životinje je dodirnula napunjeno oružje i puška je sa kratke udaljenosti pucala na Gevrekoglua. On je nakon incidenta prebačen u bolnicu i kasnije je preminuo.

2015. godine, ženu iz Indijane je upucao u stopalo njen pas. Eli Karter (25), položila je svoju sačmaricu na zemlju bez osigurača tokom lova.

BONUS VIDEO: