JEDAN OD NAJJEZIVIJIH POZIVA POLICIJI: Dispečer slušao kako ih UBIJA, a onda se javio on... (AUDIO)


IZVOR: Republika - 07.01.2023 | 14:34


Devojka po imenu Beti iz Denvera je uspela da pozove policiju pred smrt, ali nije uspela da se spasi.

Foto: shutterstock
JEDAN OD NAJJEZIVIJIH POZIVA POLICIJI: Dispečer slušao kako ih UBIJA, a onda se javio on... (AUDIO)

Ovo je najjeziviji poziv policiji gde je dispečer čuo kako ubica puca u troje ljudi.

Beatriz "Beti" Silva je živela sa svojom sestrom Marijom i Marijinim mužem Maksom u mobilnoj kući, 80 kilometara severno od Denvera u Koloradu.

Na Dan zahvalnosti 22. novembra 2012. godine, Beti je rekla svom dečku, 31-godišnjem Danijelu Sančezu, da je našla nekog novog. Sančez, koji je inače bio nasilan i nekoliko puta hapšen, razbesneo se, pretio novom dečku i počeo da uhodi i maltretira Beti.

Kada su bili u vezi, Beti je pozajmila Danijelu Sančezu 1.000 dolara, novac koji mu je bio potreban da popravi svoj kamion.

Nije joj vratio kao što je obećao, pa se u subotu, 15. decembra 2012. godine, dogovorila da se nađe sa njim na parkingu na periferiji Denvera gde će razgovarati o tome kako planira da otplati zajam.

Kada je Beti ušla u njegovo vozilo, Sančez ju udario u lice i sa njenog telefona slao preteće poruke Betinom novom dečku. Protiv svoje volje, Beti se vozila u Sančezovom kamionu dok je on pokušavao da je nagovori da se prijavi u hotel gde bi mogli da nastave svoju vezu. Ona je to odbila, a on ju je posle sat vremena odvezao nazad do auta i pustio iz svog kamiona. 

Izgledalo je kao da se sve smirilo, ali sledeći Betin potez je iznervirao Sančeza. Beti ga je prijavila policiji za otmicu, uznemiravanje i nasilje, a kada je platio kauciju, izašao je iz pritvora i odlučio da se osveti.

Besan zbog činjenice da ga je žena koju je voleo predala policiji, Sančez se dovezao pravo iz zatvora u Betinu kuću. Naoružan pištoljem Glok, Sančez je ušao u stan i uzeo je Beti, njenu 22-godišnju sestru Mariju i Marijinog muža Maksa Ojedu, za taoce. Onda je usledio jezivi poziv policiji, prenosi Mondo.

Beti Silva je uspela da pozove policiju i tiho je pričala kako je Sančez ne bi čuo.

Dispečer: Koji je vaš hitan slučaj koji želite da prijavite?
Beti: Živim u 464...
Dispečer: Morate da mi kažete adresu, ne mogu da vas razumem.
Beti: (Opet ponavlja isto)
Dispečer: Dobro, ponovite adresu još jednom, da budem sigurna da sam dobro zapisala..
Beti: "Ne, ne, ne, molim te, ne.. (čuju se vrisci)
Dispečer: Halo?! (u pozadini se čuju pucnji)
Sančez: Halo. Ja sam upravo upucao sve.
Dispečer: Upravo ste upucali sve?!
Sančez: Da, moje ime je Daniel Sančez.
Dispečer: Koliko ljudi ste upucali?
Sančez: Troje. Ubio sam moju bivšu devojku, jer me varala sa Rojem, njenu sestru i muža..

Sančez je nakon priznanja obavestio dispečera da će se ubiti. Opet zvuk pucnjave, pa tišina. Poslušajte snimak, upozoravamo da je uznemirujući: