NJUJORK OBJAVIO RAT PACOVIMA! Traži ŠERIFA za njihovo tamanjenje! "Idealni kandidat je visoko motivisan i pomalo krvožedan", a od plate boli glava!


IZVOR: Republika - 02.12.2022 | 19:48


Ko god bude izabran za tu ulogu biće plaćen do 170.000 dolara godišnje.

Foto: pixabay.com
NJUJORK OBJAVIO RAT PACOVIMA! Traži ŠERIFA za njihovo tamanjenje! "Idealni kandidat je visoko motivisan i pomalo krvožedan", a od plate boli glava!

Kancelarija gradonačelnika Njujorka Erika Adamsa traži "direktora za uništavanje glodara" - ili "cara pacova", kako ga mnogi nazivaju - da se bori protiv "pravog neprijatelja" Velike Jabuke.

- Idealni kandidat je visoko motivisan i pomalo krvožedan - piše u oglasu za posao objavljenom ove nedelje.

Ko god bude izabran za tu ulogu biće plaćen do 170.000 dolara godišnje.

Opisuje se kao „posao 24/7 koji zahteva izdržljivost i umešnost “za stanovnike grada (pacove) sa stavom, lukavim humorom i opštom aurom zločesti“.

Odgovornost budućeg direktora uključuju razvoj strategija za ublažavanje uticaja pacova, upravljanje projektima i političkim inicijativama u gradskim agencijama i vođenje borbe praktičnim tehnikama istrebljenja.

- Pacovima će se mrzeti ovaj oglas za posao. Ali 8,8 miliona Njujorčana i vaša gradska vlada spremni su da rade sa vama na smanjenju populacije pacova, povećanju čistoće i sprečavanju kuge - navodi se u oglasu upućenom zainteresovanima.

To je najnoviji razvoj događaja u „ratu protiv pacova“ koji je počeo u oktobru, nakon što su prethodni napori da se kontroliše populacija glodara u gradu doneli loše rezultate.

Bonus video: