UKRAJINKA KOJA JE RASTURILA BRAK BRITANCU PRIVEDENA! Sofiju ostavio dečko, ona mu nogom pokušala da RAZVALI VRATA! ZAVRŠILA NA ULICI! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 28.09.2022 | 08:48


Ukrajinska izbeglica Sofija Karkadim, poznata po tome što je otela muža ženi, koja ju je primila u kuću po izbijanju rata u ovoj zemlji, napravila je sinoć haos, pošto je ostavio ljubavnik.

Foto: dailymail.com/printscreen
UKRAJINKA KOJA JE RASTURILA BRAK BRITANCU PRIVEDENA! Sofiju ostavio dečko, ona mu nogom pokušala da RAZVALI VRATA! ZAVRŠILA NA ULICI! (VIDEO)

Naime, Toni Garnet, koji je napustio ženu i dvoje dece zbog nje, ostavio je i nju posle višemesečne veze. 

Ona je sinoć nogom pokušala da razvali vrata iznajmnjene kuće u kojoj on sada živi sam, a dok su je policajci odvodili vikala je: "Toni, volim te."

Foto: Printskrin

Sofija Karkadim

 

- Izgubljena sam. Slomljeno mi je srce i još uvek gajim osećanja prema Toniju - rekla je Sofija koja je posle privođenja puštena i prošla je bez krivične prijave pošto je njen bivši zatražio da je ne terete.

 

 

- Ovde nemam nikoga. Bez smeštaja sam i bez novca. Nemam prijatelja. Ostajem na ovom odvratnom mestu u Bradfordu, na koje me policija strpala - dodala je.

Rekla je da ju je policija upozorila da ne sme da kontaktira bivšeg, bilo telefonom, porukama ili lično, i ako prekrši ovu meru biće ponovno uhapšena i protiv nje će biti pokrenuta prijava.

Foto: Ptintscreen/Instagram/tee_garnett

Sofija Karkadim i Toni Garnet dok su bili u ljubavi

 

Policija je Sofiju već dva puta privodila i sumnjičila za nasilničko ponašanje. Poslednji put sinoć.

- Nikad nisam povredila Tonyja. Nikad ga nisam napala. Bila sam samo uzrujana zbog nečega u vezi s njegovom bivđom ženom Lornom i njihovom decom - rekla je Sofija.

Ona kaže da je razočarana, jer joj je Toni obećao da će paziti na nju.

- Trebalo je da se venčamo. Znala sam da ne može da ima decu, podvrgnut je vazektomiji, ali je rekao da će to rešiti i da ćemo imati decu. Sada ne znam šta da radim - kaže ona. - Sanjala sam život s Tonijem. Ne razumem kako se sve ovo dogodilo (da je hapse). Nije mi dopustio da uđem u našu kuću i dvaput me prijavio, a ja sam samo htela nasamo da razgovaramo. Raskinuo je sa mnom preko poruke i izbacio me na ulicu i nije ga briga ni gde sam ni šta radim.

- Pokazao je potpuno drugačije lice. Kaže da želi pomoći ljudima, a mene izbacuje na ulicu.

Foto: Printskrin

Toni Garnet sa ženom koju je ostavio zbog Sofije

 

Ona kaže da je Toni prijavio i pre dva meseca, zbog navodnog napada nožem. Ona kaže da tada jeste nož zabila u zid kuće, ali da joj bivši tada nije bio u njoj. 

- Samo sam bila ljuta zbog situacije s njegovom suprugom - rekla je. - Činilo se da ga nije briga za nas, za našu budućnost, uvek je pričao o svojoj deci. On je je*** uništio našu vezu.

Otkrila je da je pobegla iz Ukrajine nakon što je bila u nasilnoj vezi. Tvrdi da joj je tamo bivši partner polomio vilicu. Rekla je da ne zna gde će, ali da u Ukrajinu sigurno ne može, jer je tamo rat.

Bonus video: