ODMAH JOJ DAJTE OSKARA: Fotografija uplakane Megan Markl na sahrani kraljice Elizabete II uzburkala društvene mreže (FOTO)


IZVOR: Republika - 19.09.2022 | 20:11


Neki korisnici sumnjaju u verodostojnost njenih suza.

Foto: Printscreen
ODMAH JOJ DAJTE OSKARA: Fotografija uplakane Megan Markl na sahrani kraljice Elizabete II uzburkala društvene mreže (FOTO)

Supruga britanskog princa Harija, Amerikanka Megan Markl, našla se na meti korisnika društvene mreže Tviter nakon svog pojavljivanja na sahrani kraljice Elizabete Druge.

Megan je snimljena suznih očiju dok je gledala kako telo monarhinje stavljaju u mrtvačka kola za poslednje putovanje Njenog Visočanstva. Usne vojvotkinje od Saseksa su zadrhtale, dok su niz obraze lile suze. 

Međutim, neki korisnici Tvitera sumnjaju u verodostojnost njenih suza, te je tako jedan od njih uz fotografiju uplakane Megan napisao:

- Odmah sad joj dajte Oskara. Ovo je vrhunska gluma.

 

 

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl su ovih dana na meti britanske javnosti, budući da već dve godine nakon svađe sa porodicom žive u SAD. Otad su im oduzete počasne titule, što znači da više nisu "zaposleni" u porodici, pa samim tim ni ne uživaju veoma važne počasti kao ostali članovi moćne kraljevske familije. Među njima su i dobijanje plate, kao i posedovanje posebnog fonda, a što je najvažnije, nemaju pravo ni na lično obezbeđenje.