Razveo se VITALIJ KLIČKO! Gradonačelnik Kijeva i bivši bokser prekinuo brak dug 26 godina!


IZVOR: Republika - 16.08.2022 | 09:18


Bokser i sadašnji gradonačelnik Kijeva, koji je nedavno napunio 51 godinu, istakao je kako i dalje ima dobar odnos sa svojom bivšom suprugom, uprkos razvodu.

Foto: Tanjug/AP
Razveo se VITALIJ KLIČKO! Gradonačelnik Kijeva i bivši bokser prekinuo brak dug 26 godina!

Čuvena legenda boksa, a sada i gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko razveo se od svoje supruge Natalije posle 26 godina zajedničkog života, tokom kojih je par obitavao u različitim državama, prenose strani mediji.

Bokser koji je nedavno napunio 51 godinu istakao je kako i dalje ima dobar odnos sa svojom bivšom suprugom, uprkos razvodu. Već mesecima, Kličko svakodnevno naporno radi u novoj, političkoj ulozi, dok se Natalija nalazi u Nemačkoj gde radi kao muzičar.

Par se venčao 1996. godine, nakon što se upoznao u ukrajinskoj prestonici, a u poslednjih nekoliko godina nisu provodili mnogo vremena zajedno. Na kraju je pala odluka da je najbolje da se raziđu.

- Složili smo se oko razvoda, pošto ne živimo zajedno već godinama i želimo da to sada postane zvanično. Imamo dobar odnos i poštujemo se međusobno, ali živimo razdvojeni već godinama - rekao je Kličko za Bild.

Bivši par je zajedno u braku imao troje dece - Jegora-Danijela koji je star 22 godina, Elizabet-Viktoriju koja je napunila 19 godina, odnosno Maksa koji je star 16 godina.

Strani mediji navode kako je supruga Vitalija Klička u poslednjih nekoliko meseci pomagala izbeglicama iz Ukrajine, te da je konstantno bila u kontaktu sa Kličkom u vezi njegove bezbednosti u Kijevu.

Bonus video: