PUTIN RASKRINKAN! Ovo nisu pravi RANJENICI, ovo su GLUMCI! On se ne meša sa običnim svetom, SVE JE PREVARA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 28.05.2022 | 08:39


Ruski predsednik Vladimir Putin posetio je nedavno jednu vojnu bolnicu u Moskvi, zajedno sa ministrom odbrane, Sergejem Šojguom.

Foto: Printscreen/Twitter/igorsushko
PUTIN RASKRINKAN! Ovo nisu pravi RANJENICI, ovo su GLUMCI! On se ne meša sa običnim svetom, SVE JE PREVARA! (FOTO)

Obojica su nosili bele mantile i porazgovarali su sa nekoliko ranjenih ruskih vojnika, a Putin je jednom od njih rekao da će sin biti ponosan na njega. Obojici je poželeo brz oporavak i rekao da su “u dobrim rukama”.

Ali, nekoliko dana nakon posete, isplivale su fotografije na kojima se Putin već “video” sa istim čovekom. Navodno je reč o starijem od dvojice ranjenih vojnika, a aktivisti tvrde da je u pitanju pripadnik FSB-a.

 

 

Ako ste se ikada pitali kako Putin može da se kreće među običnim svetom u Rusiji, odgovor je – ne može. Ovo nisu pravi ranjenici – objavio je na Tviteru ukrajinski aktivista i automobilista Igor Šuško.

On, kao i drugi na društvenim mrežama, tvrdi da se Putin iznova i iznova sreće sa pripadnicima FSB-a koji se pred kamerama pretvaraju da su obični ljudi, jer ne želi da rizikuje bezbednost, a ne koristi ni glumce kako bi bio siguran da se sreće sa najodanijima sebi i svom režimu.

Svet sa velikom pažnjom analizira Putinove fotografije i snimke, naročito otkad su se pojavile tvrdnje da je ruski predsednik bolestan. Kremlj to demantuje, ali snimak na kojem Putinu drhti noga obišao je svet brzinom munje, prenosi Objektiv.

BONUS VIDEO: