KRENULI DA JE SAHRANE, PA IM SE JAVILA IZ SANDUKA! Ubrzo posle toga OPET UMRLA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 30.04.2022 | 16:33


Roza Izabel Kespedes Kalaka (36), majka troje dece iz peruanskog Čiklaja, javila se u sredu iz kovčega usred sopstvene sahrane. Da je još uvek živa, porodici i prijateljima dala je do znanja kucanjem po drvenom poklopcu.

Foto: pixabay.com
KRENULI DA JE SAHRANE, PA IM SE JAVILA IZ SANDUKA! Ubrzo posle toga OPET UMRLA! (VIDEO)

Kalaka je neposredno uoči završnog čina pokopa izenada otvorila oči, pa su ožalošćeni brže-bolje o svemu obavestili direktora groblja koji je nazvao Hitnu pomoć i policiju.

Žena je ubrzo prebačena u obližnju bolnicu gde je potvrđeno da daje znakove života, ali je odmah utvrđeno i to da je njena saturacija krvi kiseonikom izuzetno niska i da29 joj srce kuca samo pet puta u minutu.

Nažalost, iako je Roza odmah prikačena na aparate za održavanje u životu, nekoliko sati kasnije ipak je izdahnula, a slučaj će istražiti nadležni kako bi se utvrdilo ko je nesrećnu ženu proglasio mrtvom i da li su mogli da je spasu.

Roza je stradala u utorak u saobraćajnoj nesreći na putu koja spaja Čiklajo i Piksi, a peruanski portal Apendice prenosi da se sumnja kako je za stravičan previd krivo osoblje regionalne bolnice Lambajeke koje je Kalaku sprovelo u mrtvačnicu, ne poštujući protokol i pravila profesije, prenosi Objektiv.rs.

BONUS VIDEO: