SKANDAL TRESE BOSNU, GRADONAČELNIK SE SNIMAO DOK GUTA TABLETE I POVRAĆA IZNAD WC ŠOLJE! Region na nogama, a razlog za sve: LJUBAVNI JADI?! (FOTO)


IZVOR: Republika - 07.10.2021 | 15:16


Prvi čovek grada Prijedora, Dalibor Pavlović, izazvao je ozbiljan skandal zbog čega je srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, zatražio njegovu ostavku.

Foto: Printscreen/Twitter/Slobodan Vasković

Skandalozni snimci Dalibora Pavlovića 

Neviđeni skandal potresao je Bosnu i Hercegovinu (BiH) nakon što u javnost procurili snimci kako gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović guta šaku tableta, a zatim povraća u toaletu iznad WC šolje i na kraju pada na pločice. 

Bizarne fotografije je napravio sam Pavlović, ali je njih javnosti obelodanio novinar Slobodan Vasković, uzburkavši BiH, ali i region. Gotovo momentalno je reagovao srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, koji je zatražio ostavku Pavlovića, istakavši kako je takvo ponašanje jednog visokog funkcionera krajnje neprimereno i sramno. Pritom, danas je održana i sednica Gradskog odbora Prijedora na kojoj gradonačelnik nije učestvovao, pa je ubrzo stigla njegova ostavka, ali pismenim putem. 

Kao nosilac javne funkcije i prvi čovek grada Prijedora, snosim odgovornost da svoje sugrađane, ali i širu javnost izveštavam o poslu koji obavljam, baš kao i o privatnom životu, ako on utiče na dobrobit zajednice u čijoj sam službi. Kako pisanja i javni progon mene kao čoveka raznim spinovima, vređanjima, omalovažavanjima, koja su se poslednjih dana u pojedinim medijima pojavila, mogu uzdrmati odnose poverenja koje s građanima Prijedora gradim od stupanja na funkciju, ovim putem obaveštavam javnost da prihvatam predlog predsednika SNSD Milorada Dodika - istakao je Pavlović, osvrčući se na fotografije kojima je navodno uzrok bila neuzvraćena ljubav.

 

 

Inače, Dodik je poručio Pavloviću da je izgubio podršku stranačkih kolega zbog objavljenih fotografija i izostanka demantija na navode koji se odnose na to da je zavisnik.

U pismu ostavke, Pavlović se izvinio sugrađanima zbog neugodnosti.

- Svojim sugrađanima, koji su osetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog delovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko izvinjavam. Želim se zahvaliti svima na saradnji, a onima od kojih sam dobio na hiljade poruka podrške, obećavam da ću, i nakon funkcije, ostati čovek kakvog me znate, spreman da pomognem svima - naveo je on.