(FOTO) FATALNO LICE UBICE SA TETOVAŽOM METE: Nagovorila je momka da likvidira bivšu svekrvu, CEO SLUČAJ DOBIO SUDSKI EPILOG!


IZVOR: Republika - 10.08.2021 | 08:43


Šajlin Moran (20), devojka iz SAD sa tetovažom mete na desnom obrazu, osuđena je na doživotnu robiju jer je učestvovala u ubistvu majke svog bivšeg momka , piše Dejli mejl.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Da ceo slučaj bude bizarniji, neposredni izvršilac stravičnog zločina je njen novi dečko Džek Doroti, koga je uživo upoznala samo dan pre nego što počinio ubistvo.

Sve se dogodilo u novogodišnjoj noći 2020. godine, kada je njen novi izabranik pucao u Šeril Smit (54) u njenoj kući. Od zadobijenih povreda ona je nešto kasnije preminula u bolnici.

Kako navodi Dejli Mejl, istražitelji su u petak saopštili da su se Moran i Doroti upoznali preko interneta i da se uživo nikada nisu videli pre 31. decembra.

Foto: youtube.com/printscreen

Šajlin Moran u sudnici

Upravo tada Doroti je i zaprosio Moranovu, a obelodanjene su i poruke koje joj je poslao nakon što je počino svirepo ubistvo.

Prema navodima medija, u jednoj od poruka je stajalo: "Sada je ovaj život tvoj", na šta je ona odgovorila: "Zauvek sam tvoja i ti si moj"

Inače, Moranova je pre veze sa Dorotijem bila je sa Lenardom Trufildom, sinom Smitove.

Doroti je u zatvoru u Njujorku i on još uvek čeka suđenje, ali sudeći po presudi njegovoj izabranici i njega verovatno očekuje doživotni zatvor.