(VIDEO) CELA PLANETA JOJ SE SMEJE: Voditeljka pomešala pisca Šekspira sa čovekom koji je prvi na svetu primio vakcinu protiv korone!


IZVOR: Republika - 29.05.2021 | 19:51


Prezenterka argentinskog Kanala 26 Noelija Noviljo zapalila je mreže kada je prenela da je Vilijam Šekspir, "jedan od najvažnijih pisaca na engleskom jeziku" preminuo.

Foto: pixabay.com

Vilijam Šekspir

Zapravo je njegov imenjak Vilijam Bil Šekspir (81) preminuo u bolnici u Engleskoj početkom ove nedelje. Bard Šekspir umro je 1616. godine.

To je očigledno bila novost za Noviljo.

- Dobili smo vesti koje su nas sve šokirale, s obzirom na to koliko je ovo veliki čovek. Pričamo o Vilijamu Šekspiru i njegovoj smrti. Ispričaćemo vam kako i zašto se to dogodilo - obznanila je voditeljka auditorijumu.

 

 

- Kao što svi znamo, on je bio jedan od najvažnijih pisaca na engleskom jeziku - za mene majstor. Evo ga. Bio prvi čovek koji je primio vakcinu protiv koronavirusa. Preminuo je u Engleskoj u 81. godini - nastavila je voditeljka, prenosi Kurir.

Da je čitav svet pozornica pokazale su društvene mreže na kojima se snimak voditeljke proširio brzinom svetlosti.

- Montagijevi i Kapuleti su mu otišli na sahranu", naveo je jedan tviteraš aludirajući na porodice Romea i Julije, Šekspirovih ukletih ljubavnika.

Bil Šekspir, bivši radnik Rols Rojsa prvi je čovek na svetu koji je dobio vakcinu protiv korone. Preminuo je u četvrtak, ne od posledica korone.