REKLA MUŽU DA UBIJE SOPSTVENO DETE: Žena pred porođaj donela KONTROVERZNU odluku, prijatelji joj rekli da je MONSTRUM!


IZVOR: Republika - 25.04.2021 | 10:29


Trudnoća i rođenje deteta su poseban doživljaji za svaku ženu, ali neke žene u blagoslovenom stanju i prilikom porođaja mogu doživeti komplikacije zbog kojih je ugrožen život majke ili bebe. Takvo iskustvo doživela je i jedna majka koja je svoju odluku prepričala i na Redditu 2020. godine, a njenu ispovest vam prenosimo u celosti.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

– Tokom svoje prve trudnoće saznala sam da ću za druge trudnoće morati da idem carski rez. I to mi nije smetalo, samo sam htela da mi se dete rodi zdravo. Ali uvek postoje dodatne komplikacije – napisala je ona i dodala:

– Pre odlaska u bolnicu razgovarala sam sa svojim suprugom, u slučaju da mora da izabere ko će preživeti, da izabere mene – napisala je ona, navodi Objektiv.

Srećom, tokom porođaja nije bilo nikakvih komplikacija i dete se rodilo zdravo. Ali sada, kada je majka trudna s trećim detetom, u istoj su situaciji. Njeni prijatelji rekli su joj da je čudovište jer je rekla svom mužu da ubije vlastito dete i da treba bolje da razmisli pre porođaja.

Ipak, više od 2.000 korisnika na Redditu se složilo sa njom, rekavši da se drugo dete uvek može roditi, ali druga majka ne može.