(FOTO) ANA I NJENA SESTRA BLIZNAKINJA DELE I DEČKA! Zajedno spavaju, kupaju se, jedu i idu u WC, a planiraju da u isto vreme i ZATRUDNE


IZVOR: Republika - 31.03.2021 | 13:46


Ana i Lusi Dekink iz australijskog grada Perta podelile su svoju životnu priču u emisiji na TV TLC, tvrdeći da u njihovoj vezi nema ljubomore i da će obe podarite decu zajedničkom dečku Benu.

Foto: printscreen/TLC

Ana i Lusi sa zajedničkim dečkom Benom 

Tridesetpetogodišnja Ana Dekink (35) i njena bliznakinja Lusi iz Perta u Australiji sestre su koje ne mogu da zamisle da bilo šta u životu rade odvojeno jedna od druge, pa i da se kupaju i odlaze u toalet, a ono što je najbizarnija činjenica u njihovom odnosu jeste da dele i dečka Bena (40), koji spava između njih dve.

- Mi se jednostavno osećamo kao jedna osoba - rekle su Dekinkove u trejleru emisije "Ekstremne sestre" koja se emituje na kanalu TLC.

Njih dve su proglašene najidentičnijim bliznakinjama na svetu, pa se, osim toga, isto i oblače, imaju iste frizure, isto se šminkaju, jedu istu hranu i vežbaju na isti način. Sasvim očekivano, imaju i isti ukus za muškarce, pa su se tako i zaljubile u Bena.

- Deljenje partnera za nas znači da smo sve vreme zajedno i naša ljubav je samo još veća - priznale su njih dve.

POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, problem im, kako otkrivaju, predstavlja činjenica što za Bena ne mogu da se udaju budući da je poligamija zabranjena po australijskom zakonu. Ipak, nameravaju da i pored toga sa njim zatrudne i to, ako je moguće, u isto vreme.   

- U našoj vezi nema ljubomore. Kada Ben poljubi Anu, odmah poljubi i mene - rekla je Lusi kroz osmeh.   

Inače, emisija "Ekstremne sestre" pratiće neobičan život još pet parova sestara iz različitih delova sveta.