(FOTO) Jezivo: Poznati jutjuber usmrtio svoju devojku zbog pregleda - sve se desilo u videu uživo


IZVOR: Mondo, Republika - 04.12.2020 | 22:40


Ruski jutjuber Stas Rofli ubio je naočigled mnogobrojnih svedoka svoju devojku Valentinu Grigorjevu. Cela stvar je još strašnija zbog činjenice da je ona bila trudna.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Naime, Stasu su pratioci platili 1.000 dolara kako bi izveo "neslanu šalu" i zlostavljao svoju devojku uživo. Zbog toga je on odlučio da je istera na balkon samo u donjem vešu, u momentu kada je temperatura bila u minusu.

Valentina se nalazila u ranom stadijumu trudnoće, a preminula je od posledica hipotermije. Šokantan snimak koji je obišao svet prikazuje trenutak kako Stas unosi nesrećnu devojku u stan u trenutku kada ona već nije bila pri svesti.

Foto: youtube.com/printscreen

Stas i beživotno telo njegove devojke

- Vajla, jesi li živa? Zečiću moj, što je s tobom? Vajla, Vajla, izgledaš kao da si mrtva. Zečiću, hajde... Reci mi nešto... Brinem se - čuje se Stas na snimku koji ledi krv u žilama. Nakon toga se obratio pratiocima koji su ovo ubistvo pratili u realnom vremenu.

- Ne osećam joj otkucaje srca - rekao je sedeći za kompjuterom, dok se beživotno telo devojke nalazilo na kauču. Ubrzo su pratioci pozvali policiju i hitnu pomoć, koja je mogla samo konstatovati smrt mlade devojke.

 

 
$bp("Brid_07106902", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"237"});

 

Ovo nije prvi put da je jutjuber, koji je za život zarađivao donacijama obožavatelja, bio nasilan prema devojci. U jednom od prošlih snimaka, na nagovor pratitelja, poprskao ju je suzavcem.

Za stravično ubistvo Valentine i njihovog deteta, ako se dokaže da je preminula od posledica smrzavanja, preti mu tek dve godine zatvora. Trenutno se nalazi na psihijatriji, gde je u razgovoru sa stručnjacima izjavio da nema šta da mu bude krivo jer nije ništa uradio.