Medicinski stručnjaci otkrili misteriju nestanka Kim Džong Una! Tragovi na njegovim zglobovima otkrivaju istinu?


IZVOR: Mediji - 03.05.2020 | 06:21


Tragovi na ručnom zglobu lidera Severne Koreje Kim Džong Una sugerišu da je možda imao operaciju srca, kažu medicinski stručnjaci.

Foto: Tanjug/AP

Ki, Džong Un

Da li je Kim Džong Un imao operaciju srca? Medicinski stručnjaci tvrde da jedan znak to otkriva
I dalje ne znamo gde je bio skoro tri nedelje i da li je imao neki zahvat

 Vođa se posle 20 dana "nestanka" prvi put pojavio u javnosti na otvaranju fabrike u blizini Pjongjanga, preneli su u subotu državni mediji, uz njegove fotografije i snimke.

Na ceremoniji otvaranja s osmehom

Medicinski stručnjaci pažljivo su gledali snimak njegove prve posete i tvrde kako tragovi na ručnom zglobu Kimove desne ruke pokazuju da je imao "kardiovaskularnu proceduru", prenosi Dejli mejl.

Diktator je viđen kako se smeje, razgovara, puši i šeta fabrikom, ali autentičnost fotografija ne može da bude potvrđena.

Tragovi nalik onima od uboda igle videli su se na njegovim zglobovima dok se vozio u kolicima za golf, koje su dosta ličila na ona koja je koristio 2014. godine, kad se nakon nekog vremena isto vratio u javnost.

Da podsetimo, nakon što se Kim Džong Un nije pojavio na obeležavanju rođendana njegovog dede 15. aprila, koji je jedan od najvećih praznika u zemlji, počele su spekulacije o tome gde se nalazi i kakvog je zdravstvenog stanja.

Glasine su išle od toga da je "teško bolestan, u vegetativnom stanju, da ne može sam da ustane i hoda pravilno, pa čak i da je mrtav".

Kim se nakon skoro tri nedelje pojavio u javnosti, ali još uvek nije poznato gde je bio i da li je bio podvrgnut nekom zahvatu.