ISKASAPIO MILIONERKU U CRNOJ GORI, PA SE KRIO U ALBANIJI: Totalni obrt u slučaju brutalnog ubistva Lašmanove!


IZVOR: Republika - 29.09.2018 | 15:33


Arsenije Stanović (22) iz Tivta, optužen da je na podmukao način ubio Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu (30), ukoliko se potvrdi optužnica, na glavnom pretresu će priznati zločin.

Foto: facebook.com/Anastasiya Lashmanova

Anastasija Lašmanova i Arsenije Stanović, nekad bili u ljubavi

Ovako je danas rekao Stanovićev advokat Zoran Piperović, nakon održanog ročišta radi ispitivanja i ocene zakonitosti i opravdanosti optužnice.

Na pitanje novinara da nema nikakve dileme da je on počinio zločin, samo ostaje pitanje da se razjasni pod kojim okolnostima, branilac je kazao.

- Tako je - naveo je Piperović.

Viši državni tužilac Željko Tomković, zastupnik optužnice, ostao je kod navoda da je okrivljeni Stanović počinio krivično delo ubistvo i predložio sudu da je potvrdi.

Branilac okrivljenog advokat Zoran Piperović rekao je da nema primedbi, dok će se o dokazima izasniti na glavnom pretresu.

"Policijsko – tužilačke aktivnosti, sprovedene od dana izvršenja teškog ubistva, kao i materijalni dokazi koji su izvedeni, ukazuju na sumnju da je A.S. 11.05.2018. došao u stan koji je A.L. iznajmljivala u mjestu Dobrota u Kotoru, nakon čega ju je tog dana u jutarnjim časovima na svirep način lišio života, zadajući joj oštrim predmetom više ubodnih rana u predelu glave i tela kao i jak udarac mehaničkim oruđem u predelu potiljačnog dela glave. Nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo, A.S. se udaljio sa lica mesta", saopšteno je tada iz policije, prenosi blic.