(FOTO) MORALNO DNO: Crnogorski oficir na proslavi "Oluje", pod barjakom "Za dom spremni"!


IZVOR: borba.me - 05.08.2018 | 09:36


Slaven Radunović, poslanik DF na svom fejsbuk profilu podelio je fotografije koje su ga fokirale. Naime, jedan crnogoraski oficir prisustvovao je proslavi "Oluje" u Kninu, što znači da je crnogorski režim uspeo da dotakne moralno dno, tvrdi Radunović.

- Mislio sam da ipak postoji granica u šlihtanju Vlade Crne Gore svemu i svakome. Prisustvo crnogorskog oficira na proslavi "Oluje" je dokaz da ovaj režim kad dodatkne moralno dno, počne da kopa, kako bi se spustio još niže. A, i nakon toga, bojažljivo pogleduje okolo, očekujući znak odobravanja od onog kome se dodvorava - napisao je na svom Fejsbuk profilu Slaven Radunović, poslanik DF-a.

 

 

Upravo, u direktnom prenosu HRT-a sa tvrđave u Kninu, imali smo priliku da vidimo kako predstavnik Crne Gore slavi godišnjicu najvećeg etničkog čišćenja u Evropi, nakon II svetskog rata.

 


- Neka me više niko ne pita kako mogu da ne navijam za reprezentaciju. Ovo nije Crna Gora, ovo je otjelotvorenje Sekuline, Pavelićeve i Musolinijeve NDCG. Ova Crna Gora nema ništa sa onom na čiju se slavu i tradiciju poziva. Crna Gora koja se gradi na antisrpstvu i koja slavi progon 250.000 srpskih civila ne služi svojim državljanima na čast, nego za bruku - poručio je Radunović.