BOJANIĆ POZVAO MILA: Izađi na TV duel


IZVOR: Tanjug - 28.03.2018 | 21:29


Predsednički kandidat većinskog dela crnogorske opozicije Mladen Bojanić direktno je pozvao Mila Đukanovića, kandidata vlasti na televizijski duel na RTCG.

Foto: youtube.com/Titogradjanin

Mladen Bojanić

- Neka dođe da otkrije šta je novo smislio posle 27 godina (vladanja). Naravno da ne sme da dođe jer nema argumenata, ali će poslati poslušnike da šire laži i podmetačine da nas zaustave - izjavio je Bojanić na predizbornom skupu na Cetinju, javljaju crnogorski mediji.

Kako je još dodao Bojanić, njegov protivkandidat iz vlasti ulazi u kampanju sa porukom da sprema plan iako je, kako kaže, na vlasti već više od 25 godina. 

Predsednički izbori u Crnoj Gori održavaju se 15. aprila.

- Zamislite čoveka koji posle toliko godina sprema plan. Koliko se stvari promenilo za to vreme u svetu, srušen je Berlinski zid, menjali se sistemi, a on je i dalje tu da nam nudi plan. On tvrdi da su ovi izbori plebiscit o strateškom pravcu Crne Gore, a jedini njegov plebiscit o strateškom pravcu je da iz autokratije pređe u diktaturu - istakao je Bojanić. 

On je kazao da će mu glavni cilj biti da se, ako bude izabran za predsednika, boriti protiv podela u Crnoj Gori.

- Prva stvar koju ću uraditi kao predsednik - pozvaću sve političke aktere i predstavnike civilnog društva da sednemo za isti sto i nađemo rešenja za sve probleme koji tište Crnu Goru. Posvađani ne idemo nigde - kazao je Bojanić. 

Poručio je da će se zalagati da mladi ostanu u državi dodajući da Crna Gora treba da bude moderna, evropska država sa punom vladavinom prava i nezavisnim institucijama.