MUŠKARAC PRETIO DA ĆE BACITI PLINSKU BOCU I DIĆI SVE U VADUH! Sprečavao službenike da rade svoj posao, pa ga uhapsili!


IZVOR: Republika/M.B. - 13.03.2024 | 19:33


Uhapšen vlasnik kafe bara Akademik zbog sprečavanja deložacije.

Foto: youtube.com/printscreen
MUŠKARAC PRETIO DA ĆE BACITI PLINSKU BOCU I DIĆI SVE U VADUH! Sprečavao službenike da rade svoj posao, pa ga uhapsili!

Nakon neuspelog pokušaja deložacije, Zoran Kasagić, vlasnik kafe bara Akademik, uhapšen je pod sumnjom da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje. Incident se dogodio u Ulici majora Milana Tepića u Gradiški, gde je Kasagić sprečio sudske izvršitelje i policiju da ga deložiraju iz kuće.

Plinska boca kao sredstvo za sprečavanje deložacije

Kasagić je izašao na balkon držeći plinsku bocu i preteći da će sve dići u vazduh. Ova neobična i dramatična scena privukla je pažnju javnosti i izazvala ozbiljnu bezbednosnu situaciju. Reakcija vlasnika kafe bara Akademik ostavila je snažan utisak na okolinu i pokrenula pitanja o načinima na koje pojedinci reaguju u sličnim situacijama.

Odložena deložacija uz saglasnost sudije

Deložacija Zorana Kasagića je, uz saglasnost postupajućeg sudije Osnovnog suda u Gradiški, odgođena do daljnjeg iz bezbednosnih razloga. Ova odluka ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu za dodatnim merama opreza prilikom postupanja u sličnim situacijama.

Kasagić se trenutno nalazi u pritvoru, dok se istražne radnje i dalji postupci povodom ovog događaja nastavljaju. Javno mnjenje je podeljeno u vezi sa njegovim postupkom, a slučaj privlači pažnju medija i građana Gradiške.

- Policijski službenici PU Gradiška su danas uhapsili Z.K. iz Gradiške zbog osnova sumnje da je počini okrivično delo sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje. Krivično delo je počinjeno prilikom deložacije Z.K. u Ulici Milana Tepića u Gradiški od strane Osnovnog suda u Gradiški. O svemu je obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluka- navodi se u saopštenju PU Gradiške.