ČITAVU NOĆ TRAJALA POTRAGA ZA TURSKIM DRŽAVLJANINOM! Drama iznad Herceg Novog!


IZVOR: Republika/A.G. - 18.02.2024 | 17:26


Spaseni Turčin bio je vidno iscrpljen i žalio se na bolove u nozi, što je dovelo do intervencije ekipe Hitne pomoći.

Foto: RINA
ČITAVU NOĆ TRAJALA POTRAGA ZA TURSKIM DRŽAVLJANINOM! Drama iznad Herceg Novog!

Na brdu iznad Herceg Novog tokom prošle noći odigrala se prava drama kada se na terenu izgubio državljanin Turske. Pomoć je zatražena od pripadnika hercegnovske Službe zaštite i spašavanja, koji su se odmah po prijavi uputili na teren.

Spasilačka akcija u toku noći

Na teren su upućeni vatrogasci i policija, a turski državljanin je konačno lociran i spašen sa lokaliteta Ravni brijeg. Akcija spasavanja trajala je čitavu noć, počevši oko 21 čas, da bi sve završeno nešto pre četiri sata ujutru, prenosi 24sedam.rs.

Iskustvo izgubljenog i spasenog Turčina

Spaseni Turčin bio je vidno iscrpljen i žalio se na bolove u nozi, što je dovelo do intervencije ekipe Hitne pomoći. Očigledno je da je izgubljeno provedeno vreme išlo na štetu njegovog fizičkog stanja, ali zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji službi zaštite i spašavanja, situacija je uspešno rešena.

Ova dramatična situacija jasno pokazuje važnost obučenih i spremnih timova za hitne intervencije, kao i neophodnost koordinacije između vatrogasaca, policije i medicinskih službi u sličnim situacijama.

Srećom, ova priča ima srećan završetak zahvaljujući hrabrosti i predanosti pripadnika službi zaštite i spašavanja. Njihova efikasna akcija je omogućila da se izbegne veća tragedija i da se izgubljeni državljanin Turske vrati sigurno svojim najbližima. Ovo je još jedan podsetnik koliko je važno imati obučene i spremne timove za hitne situacije, spremne da reaguju u svakom trenutku kako bi spasili živote i pružili pomoć onima kojima je potrebna.

(24sedam.rs)

BONUS VIDEO