SANJAO ĐEDA I NJEGOŠA, PA SE ODUŽIO SRBIMA! U Pljevljima osvanuo grafit: Kad se vojska na Kosovo vrati! (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.08.2023 | 18:05


Pljevljak D.P. ispisao natpis '''Kad se vojska na Kosovo vrati'', pa u policiji dao šaljiv iskaz koji je oduševio javnost.

Foto: Facebook
SANJAO ĐEDA I NJEGOŠA, PA SE ODUŽIO SRBIMA! U Pljevljima osvanuo grafit: Kad se vojska na Kosovo vrati! (FOTO)

U Pljevljima, u Crnoj Gori, osvanuo je grafit sa natpisom ''Kad se vojska na Kosovo vrati'' zbog čega je Pljevljak D.P. koji je isti ispisao na ulazu u Pljevlja davao izjavu u policiji, a ono što je rekao oduševilo je i nasmejalo srpsku javnost, koja njegov iskaz deli po društvenim mrežama.

Naime, on je istakao da je ispisao natpis sa namerom da se iskupi Srbima zbog uvreda i psovki koje dobijaju u Ulcinju, a kako je rekao, sve to zbog jednog sna koji je dan ranije usnio.

- Juče sam oko 14 časova pošao u mesto Dolinice, da na podzidu koji se tamo nalazi iscrtam grafit u vidu trobojke na kojem sam napisao “Kad se vojska na Kosovo vrati”, a to sam učinio jer sam preksinoć sanjao Njegoša, Vladiku i moga prađeda, koji mi govori za dešavanja u Ulcinju gde se psuje i preti srpskom narodu, gde naša policija ne reaguje, a od turizma i srpskog naroda donekle živimo i govori mi možeš li kako ispraviti ovaj sramni čin naroda u Ulcinju i ja sam se odlučio na ovaj čin da na ovaj način našoj braći Srbima ukažem dobrodošlicu na ulazu u Pljevlja - rekao je šaljivo D.P.

Foto: Privatna arhiva

Iskaz Pljevljaka D.P.

On je takođe istakao i da nema primedbe na zapisnik i zahtevao kopiju istog. 

BONUS VIDEO