LUDILO MOZGA! Hrvatski političar, koji je PREMLATIO ŽENU, došao na dodelu nagrada ŽENAMA!? Bez imalo skrupula se pravda: "PA, ONA JE MENE PRVA"!


IZVOR: Republika - 15.08.2023 | 08:18


Normalno da me vređa, to nije normalno. Mislim kud je otišla naša država, on je još i dalje na tom mestu. Mislim to mi nije jasno. I dodeljuje nagrade. I to ženama, rekla je pretučena vlasnica kafića.

Foto: Youtube/RTL, /severin.hr
LUDILO MOZGA! Hrvatski političar, koji je PREMLATIO ŽENU, došao na dodelu nagrada ŽENAMA!? Bez imalo skrupula se pravda: "PA, ONA JE MENE PRVA"!

Žarko Žgela, snimljen kako mlati vlasnicu kafića, za što je prvo dobio tek prekršajnu prijavu, bio je na dodeli EU novca ženama. Kaže kako ne pomišlja da da ostavku i sramno se pravda:

- Ona je mene prva.

S obzirom da nije bio na poslu, "lokalni šerif" za RTL Direkt je preko poziva rekao da nije kriv i da je bio izazvan.

Direkt: Je l' mislite da bi trebali dati ostavku zbog te snimke?

Žgela: Zašto bih ja dao ostavku?

Direkt: Pa istukli ste ženu pred kamerom, zato mislim!

Foto: Youtube/RTL

Žarko Žgela bije ženu

 

Žgela: Ona je mene udarila, nisam ja nju! Onda sam kasnije ja nju.

Direkt: Nakon svega vi ne smatrate da bi bilo moralno da date ostavku?

Žgela: Ah, ne!

Samo par nedelja nakon što je jednu davio i premlatio, načelnik je došao na dodelu evropskih sredstava za zapošljavanje - ženama, u sklopu programa Zaželi. Da farsa bude veća, od tri načelnika opština, na fotografijama dodele evropskog novca, nije navedeno jedino njegovo ime.

Vlasnica kafića koju je pretukao je zgrožena.

- Normalno da me vređa, to nije normalno. Mislim kud je otišla naša država, on je još i dalje na tom mestu. Mislim to mi nije jasno. I dodeljuje nagrade. I to ženama - rekla je.

Ni u tome prozvani načelnik kojem preti zatvor, a koji ni ne pomišlja na ostavku, ne vidi u ništa sporno. Tek nakon mesec dana nakon što je pretukao vlasnicu lokalnog kafića i zgražanja javnosti podignuta je optužnica zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

(Republika/24sata.hr)

Bonus video: