DRAMA U KOMŠILUKU: Otela svoju decu pa pretila da će ih ZAKLATI!


IZVOR: Republika - 10.02.2018 | 18:26


Nakon više od dva sata drame u sarajevskom naselju Hrasnica, gde se žena bila zabarikadirala u stan i pretila da će "poklati decu", Hitna pomoć ju je, zajedno sa ćerkom, odvezla na ukazivanje lekarske pomoći.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Policija rešila stvar

Kako javlja novinarka Faktora sa mesta događaja, medicinari su prvo iz stana izveli devojčicu, koja je prema rečima komšija teško bolesna, a potom i majku, za koju su kazali da takođe ima zdravstvenih problema i da se radi o psihičkom bolesniku.

Prema informacijama koje su potvrđene i iz policije, povređenih osoba u incidentu nije bilo. Žena će najverovatnije biti prevezena na Psihijatrijsku kliniku.

Ona je, kako su ispričale komšije, navodno uzela nož i pretila kako će "poklati decu". Komšije pričaju kako se radi o samohranoj majci, koja ima dve ćerke, od kojih je jedna u invalidskim kolicima.

Budući da je zaključana u stanu, vatrogasci su unutra ušli kroz balkon, dok je druga ekipa razvalila ulazna vrata, kako bi medicinari Hitne pomoći i policija mogli ući unutra, a navodno je na mesto događaja izašao i socijalni radnik.

U Operativnom centru MUP Kantona Sarajevo, potvrdili su da je policija izašla na intervenciju nakon prijave da se čuje vika i galama, kako bi pružila asistenciju lekarima.