PRE ĆE DALILA DEJANU VRATITI NEGO ŠTO ĆE MILO U NIKŠIĆ: Brutalno pismo lidera DF, svaka reč bomba!


IZVOR: Republika - 14.03.2023 | 11:17


Knežević je govorio o aktuelnom predsedniku Crne Gore.

Foto: Tanjug international ATA Images, TV Pink,
PRE ĆE DALILA DEJANU VRATITI NEGO ŠTO ĆE MILO U NIKŠIĆ: Brutalno pismo lidera DF, svaka reč bomba!

Predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta, čiji predsednički kandidat je Andrija Mandić, u nadahnutom i duhovitom obraćanju na tribini u Nikšiću, poručio je da svi koji sumnjaju pogledaju trobojke koje se vijore u ovom gradu.

Knežević je aktuelnom predsedniku Crne Gore i predsedničkom kandidatu DPS Milu Đukanoviću poručio da njegova stranka nikada neće povratiti vlast u Nikšiću i da će, kako je kazao, posle Nikšića morati da vrati celu Crnu Goru.

- Pre će se vratiti Lesi kući, pre će se Dalila Dejanu vratiti, meni kosa na lokne izrasti, nego što ćeš ti vratiti Nikšić. Vrati ti nama rudnike, pilanu, KAP, vrati sve što si popljačkao sa članovima porodice. Za šta god ste se uhvatili osušilo se. Vrati nam oteto, a mi nikad nećemo dozvoliti da neko napravi poharu kao što si ti to činio - poručio je Knežević, preneo je podgorički portal Dan.
 

Foto: Tanjug/International

Milo Đukanović

Onima koji sumnjaju u DF poručio je da im nisu ni potrebni.

- Dok smo mi u parlamentu skandirali Milo lopove neki su šaputali Francuskinjama - je t' aime. Dok smo mi jeli marokanske sardine, neki su sa Japankama budiskinjama žvakali suši i zaboravili Crnu Goru. Onda su krenule litije, pokazali smo snagu i plemenitost postavljajući na vrhu liste čoveka kojeg je samo znala svoja familija - rekao je Knežević označivši pritom bivšeg premijera Zdravka Krivokapića.

Bivšeg premijera Krivokapića su, kazao je, više krečili nego pešački prelaz ispred škole "Olga Golović".

- Viđećeš Krivokapiću sve u četvrtak ko je na kojoj strani. Dok si ti Đukanovića nazivao uvaženim gospodinom, za nas je on lopov - naveo je Knežević i poručio da se "kunu Bogom da će podržati Jakova Milatovića i Aleksu Bečcića zadnjom kapi krvi ukoliko prođu u drugi krug predsedničkih izbora".

- Mi nećemo da se mirimo sa Đukanovićem, ali smo spremni da pružimo ruku našoj sirotinji. Oni koji su se ogrešili o zakone treba da idu u Spuž pa u prošlost. Nećemo nikad izdati, jer ovu ideju ne može niko da zaustavi. Ovu ideju ste vi stvorili i ova ideja je zaslužila da pobidi u Crnoj Gori. Ako izdamo, iskopali se dabogda - rekao je Knežević.

Na tribini je govorio i lider SNP Vladimir Joković, čija stranka je podržala predsedničkog kandidata Mandića, i poručio da treba dobro zapamtiti kakav je bio Nikšić i kakav je sada. Poručio je i da Đukanović predsedničkom kandidaturom može samo da ponudi novu aferu i ništa više.

- Znamo dobro šta su radili i od nas i od Nikšića. Sve vreme su delili i sad prigovaraju Mandiću što priča o pomirenju. Neki su sve podelili, sem državne imovine koju su uzeli za sebe. Želimo potpuno pomirenje Crne Gore, ali oni koji su je delili i progonili crkvu i narod moraju da odgovaraju - poručio je, između ostalog, Joković.

BONUS VIDEO: