AUSTRIJANKA POKUŠALA DA PREVARI ZUBARA! Ugradio joj implante vredne 5.000 evra pa nije htela da mu plati! UHAPŠENA NA AERODROMU!


IZVOR: Republika - 03.01.2023 | 22:39


Austrijanka (44) je osumnjičena za krivično delo prevare.

Foto: Unsplash/ Ozkan Guner
AUSTRIJANKA POKUŠALA DA PREVARI ZUBARA! Ugradio joj implante vredne 5.000 evra pa nije htela da mu plati! UHAPŠENA NA AERODROMU!

Državljanka Austrije uhapšena je na aerodromu u Dubrovniku zbog sumnje da je u jednoj stomatološkoj klinici napravila račun od 4.800 evra koji nije platila.

Juče je pokušala da pobegne, navela je policija i dodala da je Austrijanka (44) osumnjičena za krivično delo prevare, prenosi Index.hr.

- Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena od 15. do 17. novembra prošle godine u privatnoj stomatološkoj ustanovi izvršila ugradnju šest dentalnih implantanata i nadogradnju koštanih defekata. Trošak navedenih zahvata je iznosio 4.800 evra. Osumnjičena se obvezala da će račun platiti do 23. novembra 2022. što do danas nije učinila - dodaje se.

Osumnjičena je, po raspisanoj potrazi Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, uhapšena u prepodnevnim satima juče, 2. januara na aerodromu Dubrovnik odakle je pokušala da otputuje za Zagreb i dalje u Beč.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz krivičnu prijavu, kasno sinoć predata je pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave - navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: