UŽAS U TESLIĆU! Pas napao decu, otac dečaka ga obesio na drvo!


IZVOR: Republika - 03.08.2022 | 09:46


Na području Teslića sinoć je N.A. obesio psa rase pit bul, zbog toga što je taj pas pre togao napao njegovog devetogodišnjeg sina, potvrđeno je za Srpskainfo.

Foto: pixabay.com
UŽAS U TESLIĆU! Pas napao decu, otac dečaka ga obesio na drvo!

Kako Srpskainfo saznaje sve se dešavalo sinoć oko 21.10 časova u selu Đulići.

Nekoliko osoba je bilo u dvorištu kod Nedeljka M, a gde je bio pas pit bul koji je bio svezan lancem. U susednom dvorištu bilo je više dece koje se igralo. U jednom trenutku pas se otkinuo sa lanca i preskočio u dvorište među decu – ističe sagovornik.

Dodaje da su se deca prepala i počela da vrište i dozivaju pomoć.

Otac jednog od deteta je odmah istrčao iz kuće i uspio uhvatiti psa za lanac. Najverovatnije ga je uspeo nekako ošamutiti i zatim ga je obesio na drvo u blizini kuće – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Nakon toga i taj čovek, ali i vlasnik psa je sve to prijavio policiji.

Foto: pixabay.com

Hitna služba

U PU Doboj su rekli da je sinoć oko 21.10 časova Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da je više osoba verbalno napalo M.A. i njegovo društvo dok su bili kod N.M. a potom da su obesili psa pit bul.

Istog dana oko 21,15 časova, obratio se i N.A. koje je prijavio da je udavio psa vlasništvo N.M. iz razloga što je isti u dvorištu njegove porodične kuće napao njegovog devetogodišnjeg sina – pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obeležje krivičnog dela "Mučenje i ubijanje životinja".

BONUS VIDEO: