UMALO NISU UMRLI OD ŠOKA: Hteli da poprave menjač i našli NEŠTO NEVEROVATNO ispod autobusa!


IZVOR: Republika - 30.12.2017 | 17:28


Migrant star 25 godina vozio se 60 kilometara od Podgorice do Budve zakačen za menjač ispod autobusa, preneli su danas podgorički mediji.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Mladić (25) otkriven je slučajno kada je hrvatskom autoprevozniku "Čazmatrans", koji saobraća na liniji Podgorica-Dubrovnik, prestao da radi menjač.

Prema navodima podgoričkih medija, mladić se krišom uvukao ispod autobusa u autobuskoj stanici u Podgorici, u pokušaju da se preko Crne Gore i Hrvatske domogne neke od zapadnoevropskih zemalja.

Regionalni direktor hrvatskog autoprevoznika Pero Jerković je medijima potvrdio da se migrant uvukao ispod autobusa u Podgorici i da se tako vozio do Budve.

- Otkriven je nakon što je oborio jabučicu menjača pa više nije bilo moguće menjati brzine, te je vozač pošao da proveri što se događa - dodao je Jerković.

Policija u Budvi je privela madića, a Hitna pomoć mu je ukazala medicinsku pomoć, preneli su mediji. Policija se do sada nije oglasila ovim povodom.

Crna Gora nije bila deo "balkanske rute" migracija s Bliskog istoka ka Zapadnoj Evropi.

Pre nekoliko dana jedan mladić (21), takođe migrant, vozio se pet sati ispod autobusa istog ovog autoprevoznika od Beograda prema Zagrebu.