HOROR U HRVATSKOJ! Tinejdžeri odvukli DEVOJČICU iz parka, pa je krvnički ZLOSTAVLJALI i SILOVALI


IZVOR: Republika - 24.05.2021 | 15:30


Stravičan slučaj silovanja 14-godišnje devojčice iz Dalmacije uznemirio je hrvatsku javnost nakon što je policija danas objavila kratku informaciju o ovom događaju.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Kako su kasnije preneli hrvatski mediji, dvojica 19-godišnjaka prošle srede su namamili 14-godišnju devojčicu iz parka, ugurali u lift nebodera, a zatim stepenicama odvukli na vrh zgrade i seksualno zlostavljali.

Mediji navode da su mladići znali devojčicu i koliko ima godina, kao i da ona nije želela da pođe sa njima ali da su oni bili vrlo nametljivi i uporni. Jedan ju je silovao, dok je drug bludničio nad njom.

Kako se nije u dogovoreno vreme vratila kući, u potragu za njom krenuo je njen brat, koji ju je i pronašao. Devojčica je sutradan sve prijavila policiji i odvedena je na lekarski pregled gde su utvrđeni tragovi nasilja.

Policija je uhapsila 19-godišnjake kojima je određen istražni zatvor. Obojica se terete za oduzimanje slobode i seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 15 godina, prenosi Kurir.

Jedan se tereti za silovanje i preti mu 15 godina zatvora, dok se drugi sumnjiči za kazneno delo bludne radnje nad detetom mlađim od 15 godina te mu preti do osam godina zatvora.