(VIDEO) POSLANIK SDP RASKRINKAO KRIVOKAPIĆA: Šuruje sa Milom već deset godina, bio je deo njegovog zločinačkog režima!


IZVOR: Republika - 28.04.2021 | 18:47


Milo Đukanović je kao premijer Crne Gore 2015. godine predložio Zdravka Krivokapića za predsednika Upravnog odbora Akreditacionog tela, otkrio je poslanik SDP-a Raško Konjević na premijerskom satu.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">youtube.com/SRPSKA RTV/www.profimedia.rs</a>

Zdravko Krivokapić i Milo Đukanović

Konjević je kao član tadašnje Vlade podržao izbor Krivokapića za tu funkciju. On je poručio premijeru Krivokapiću da je bio javni funkcioner DPS-SDP-BS Vlade od 2011. godine.

- Više ste Vi bili funkcioner vlasti DPS-a nego ja koji sam im bio koalicioni partner. Ja sam postao funkcioner u Skupštini Crne Gore 2009. godine, a Vi ste bili dio DPS-SDP-BS Vlade kao predsednik Akreditacionog tela od 2011. godine. Takođe, Ja sam Vas glasao 2015. godine kao ministar u Vladi da budete predsednik Upravnog odbora Akreditacionog tela - rekao je Konjević, a zatim dodao:

Foto: Printscreen

Raško Konjević

- Milo Đukanović vas je predložio za predsednika Upravnog odbora Akreditacionog tela, ne zato što je Milo Đukanović, već zato što je predsednik Vlade. I ovo se jednostavno može proveriti- kazao je Konjević.

Odgovarajući na Konjevićeve tvrdnje, premijer Krivokapić je istakao da je na poziciju predsednika Upravnog odbora Akreditacionog tela izabran ne kao član DPS-a ili SDP-a, već zbog svojih stručnih kvaliteta.