Otac mladića kog je ubila konobarica besan: Laž koju je iznela je gora od smrti mog sina!


IZVOR: Republika - 16.10.2020 | 06:15


Otac Boža Vujadinovića (18), za čije ubistvo je optužena konobarica Razija Dacić (42), reagovao je na iskaz koji je dala u ponedeljak pred sudom. Nesrećni čovek rekao je da je Razija "obrlatila njegovog sina i porodicu", a onda ga ubila.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Mladić je ubijen u novembru prošle godine u iznajmljenom stanu, kada ga je nožem u srce ubila Razija Dacić, koja je svojoj odbrani rekla da ne priznaje krivicu, da se uopšte ne seća da ga je ubila nožem, ali i da ga je "gledala kao svoje dete".

Moj sin nije bio narkoman i pijanica

Milan Vujadinović, otac ubijenog, spori njenu odbranu i kaže da sve laže.

- Optužena je lažno izjavila da je moj sin bio narkoman i pijanica. Nije kazala istinu pred sudom, to je sve laž. Oblatila je mog sina i moju porodicu – kazao je otac ubijenog mladića.

Vujadinović je istakao da je "laž koju je iznela gora od smrti sina".

- Verujte mi, teže mi je palo to što je posle svega kazala da nije ubila mog sina i ispričala ovakve laži o njemu. Toliko dugujem javnosti, da zna da ta žena laže – kazao je Vujadinović.

Dacić je optužena da je 27. novembra 2019. godine u Podgorici u svom stanu nakon prepirke, nanela smrtonosne povrede mladiću nožem u grudi.

Ona je u odbrani negirala ubistvo, tvrdeći da se ne seća zločina.

- Ne sećam se da sam ga ubola nožem jer nijesam imala razloga za to. On je u poslednje vreme kockao i koristio je marihuanu. Pričao mi je da je imao teško detinjstvo. Zaista žalim zbog ovoga što se desilo – dodala je Dacić.

Okrivljena je u jednom iskazu rekla da je pomislila da je Božo bio zaljubljen u nju jer je često znao da kaže kada bi joj došlo društvo, da joj niko ne treba.

Izjave Dacićeve su od samog starta bile pune kontradiktornosti, a policajci su nakon ubistvu pronašli nož kojim je počinjeno ubistvo, doduše obrisan, zbog čega se pretpostavlja da je pokušala da sakrije tragove zločina.