POSLE OLUJE I NA KOMEMORACIJI U VARIVODAMA: Boris Milošević opet šokirao izjavom!


IZVOR: Republika - 28.09.2020 | 13:42


Potpredsednik hrvatske vlade Boris Milošević, koji se "proslavio" učešćem na ustaškim orgijama tokom obeležavanja godišnjice Oluje, vinovnik je novog skandala!

Foto: Tanjug/AP

Boris Milošević (u sredini)

Kako prenose hrvatski mediji, Milošević je prisustovao komemoraciji u Varivodama, i tom prilikom je izgovorio nešto čega bi se svaki pošteni Srbin postideo.

Naime, kada mu nije bilo dosta to što je učestovao na obeležavanju zločinačke akcije Oluja, Milošević i ovu komemoraciju iskoristio za jeftinu propagandu, pri tom nanoseći veliku štetu Srbima i Srbiji.

Bez imalo stida, Milošević je opravdao narativ zvaničnog Zagreba da je građanski rat u bivšoj Jugoslaviji počeo kada su se tobože Srbi usprotivili navodno "legitimno izabranoj vlasti".

- Ovo je prvi put nakon 20 godina da predsjednik Vlade dolazi na komemoraciju žrtvama koje su nevino stradale. To je jaka simbolična gesta da i ove žrtve ovdje zaslužuju empatiju i poštovanje i da se ne razlikuju od svih žrtava koje su se nažalost dogodile širom Hrvatske - kazao je Milošević, prenosi Jutarnji list.

 
$bp("Brid_01300118", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});