Bizarna odbrana roditelja koji su zlostavljali svoju ćerku zbog veze sa Srbinom: Kažu da je dete imalo vaške


IZVOR: Novosti, Republika - 26.08.2020 | 17:11


Roditelji, muslimani iz Bosne, koji su unakazili sopstvenu ćerku jer je htela da se uda za Srbina pravoslavca, pokušali su pred sudom da se izvuku na groteskan način:

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Istražnim organima su poručili da su ćerki isekli kosu jer je imala vaške.

Roditelji maloletnice su ovo brutalno šišanje objasnili činjenicom da je maloletnica imala vaši - rekao je Etjen Manto, državni tužilac iz Bezansona (Francuska).

- Ali, stric i strina i strina priznaju da je to bila kazna zbog bega. I Maloletnica je potvrdila da je pretrpljeno nasilje u vezi s tim što njena porodica ne prihvata njenu emotivnu vezu sa mladićem srpskog porekla i hrišćanske vere - dodaje on.

Državni tužilac je izjavio da će ocu, majci, stricu i strini biti suđeno zbog nasilja nad maloletnicom, i da su je tukli i sekli joj kosu, po njenom povratku, posle četvorodnevnog bega sa mladićem srpskog porekla, starim 20 godina, koji živi u istoj zgradi.

 

 
$bp("Brid_98461709", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"237"});

 

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen je izjavio pre nekoliko dana da će ta porodica biti odvedena do granice i nema šta da traži na tlu Francuske.

"Čim se završi sudska procedura, biće odvedeni do granice jer nemaju šta da traže na nacionalnom tlu", napisao je Darmanen na Tviteru.