ROGANOVIĆEV UBICA NA POTERNICI! Policija traga za Novljaninom koji je organizovao ubistvo trećeg člana ozloglašene porodice


IZVOR: Blic, Republika - 23.02.2020 | 10:00


Policija je raspisala lokalnu poternicu za Novljaninom Krstom Vujićem koji se, prema nezvaničnim informacijama, sumnjiči za naručivanje ubistva sugrađanina Šćepana Roganovića, saznaje "Dan" iz policijskih izvora.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Ilustarcija

Policija je rasvetlila ubistvo Roganovića, koji je ubijen 13. februara u Herceg Novom. Iako je ubistvo rasvijetljeno, iz policije ne žele javno da pričaju o tome. Inspektori veruju da iza napada stoji kriminalna grupa iz Herceg Novog, piše CdM.

Podsećanja radi, pet hitaca ispaljeno je u Roganovića (36), kada je taj Novljanin krenuo da silazi stepeništem koje od Kanli kule vodi ka gradu.

"Vijestima" je iz više izvora iz policije, rečeno da su inspektori u naselju Sasovići pronašli zapaljen motocikl za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu. Navodno, pronađeno je i oružje iz kojeg je navodno Roganović ubijen.

Taj tridesetšestogodišnjak treća je žrtva iz porodice Roganović od početka sukoba crnogorskih klanova. Njegov otac Niko (66) ubijen je u noći 26. jula 2017. godine.

Tri meseca pre tog ubistva, teško je ranjen njegov mlađi sin i brat ubijenog Šćepana - Duško. Novljanin je ostao bez obe noge u podmetnutnoj eksploziji 26. aprila 2017. Ni taj napad nikada nije rasvijetljen. Brat od strica braće Roganović, Vladimir Roganović (31) ubijen je 21. decembra 2018. u Beču.