Masakrirao devojku na groblju, pa pozvao oca i izustio jezive reči! Monstrum je Milicu rasporio, a onda se obesio, meštani ne pamte ovakav zločin


IZVOR: Mediji - 18.12.2019 | 12:22


Građani Bosanske Gradiške opraštaju se od Milice Bajić (20), devojke koju je sinoć nožem ubio njen momak Đurica Tadić (24), koji se nakon krvavog zločina obesio.

Foto: youtube.com/ Hayat Media BiH

Foto: ilustracija

Njihova beživotna tela pronađeno su sinoć, nakon što je policiji oko 19.30 sati prijavljeno da se na području opštine Srbac nalaze dva beživotna tela. Tela su pronađena u blizini Tadićeve vikendice, a motiv svirepog zločina još nije poznat.

Žrtva i ubica su, kako prenose lokalni mediji, odnedavno bili u vezi. Pre ubistva par se vozao automobilom, a Đurica je Milicu odvezao do lokalnog groblja, gde ju je, iz za sada nepoznatih razloga, prvo ubo nožem u kuk. Devojka je pokušala da pobegne, ali ju je ubica stigao i ubo u predelu rebara i potom masakrirao.

Kako prenosi ATV, Tadić je, nakon što je počinio brutalno ubistvo pozvao oca i rekao mu da se "njih dvoje nalaze na određenoj lokaciji i da su oboje mrtvi".

Otac je pozvao svog drugog sina, te su se zajedno sa još jednom osobom otišli na lokaciju koju je Đurica spomenuo i zatekli stravičan prizor.

Đurica se obesio na drvo ispred vikendice, a Miličino telo pronađeno je na livadi pored automobila.

Kako prenosi "Srpskainfo" ubica joj je rasporio stomak nožem.

Miličini prijatelji i najbliži se od jutros opraštaju od nje putem društvenih mreža.

"Nema više dovikivanja preko Kampusa i nema više nasmejanih lica, nećeš biti zaboravljena, drugarice… Raj je dobio još jedan poen, mirno spavaj anđele naš. Počivaj u miru, mila moja", glasile su poruke bližnjih.

Milica je prošlog leta proslavila maturu. Završila je Gimnaziju u Gradiški i bila jedan od boljih đaka u školi. Nakon završenog srednje škole, obrazovanja je nastavila na Univerzitetu u Banjaluci.

Podsetimo, ovo je druga tragedija kod Bosanke Gradište u samo nekoliko sedmica. Davor Mijatović (18) i Miloš Švraka (18) stradali su u stravičnoj nesreći koja se početkom mesca dogodila na magistralnom putu Bosanska Dubica - Bosanska Gradiška kada je automobil u kom su bili sleteo sa kolovoza.