Knežević sikće kao hijena: Moja osveta će biti brutalna!


IZVOR: novosti.rs - 04.10.2019 | 13:26


Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević napisao je na svom Instagramu da se za vikend spremaju novi snimci koji će biti objavljeni, a da će svi koji učestvuju u sklapanju braka između mafije i države, proći kao Nenad Vujošević, sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Duško Knežević

On je poslao poruku članovima Tužilačkog saveta da "dobro razmisle pre nego podignu ruke za Ivicu Stankovića u ponedeljak, i da misle na svoje porodice i posledice koje mogu imati kada mafija preuzme potpunu kontrolu".

- Ivica je korumpiran čovek, a priča o čojstvu. I preko Zorana Đurišića, njegovog školskog druga je intervenisao kod mene, molio me da ga skinem sa fotografija o hobotnici koje sam svojevremeno objavio. Uradio sam to jer sam mislio da ima malo poštenja. Međutim, prevario sam se, korumpirani čovek ne može imati poštenja. Moja osveta će biti brutalna, a Ivica je pokojni šef VDT-a, kazao je Knežević u obraćanju na Instagramu, navodeći da su istražitelji kazali Vujoševiću da se vrati u Crnu Goru i da će ga pustiti posle par dana iz pritvora, što se nije desilo.


- Neno je izgleda počeo da obavlja insajdersku ulogu i njegov advokat Borivoje Borović je najavio saslušanje Milivoja Katnića i Ivice Stankovića, navodi Knežević, dodajući da će se i u narednom periodu baviti tužilaštvo – "a onda prelazim na DPS i Mila Đukanovića".

- Šta je Katnić radio sa budvanskom grupom, biće interesantno za gledanje i slušanje. Spremite se za paklenu jesen, slede mnogi snimci i dokazi, poručuje odbegli biznismen koji je utočište našao u Londonu.