NIJE IM PRVI PUT! Ameri opet BUŠE Novaka! Đoković sprema OSVETU!


IZVOR: Republika - 01.09.2023 | 09:22


Najbolji teniser ikada nastavlja pohod ka četvrtom peharu na US Openu.

Foto: Tanjug/AP
NIJE IM PRVI PUT! Ameri opet BUŠE Novaka! Đoković sprema OSVETU!

Imaće priliku ljubitelji tenisa na ovdašnjim prostorima da uživaju u spektaklu srpskih asova, pošto će u trećem kolu poslednjeg grend slema u sezoni megdan podeliti Novak Đoković i Laslo Đere.

Amerikanci su okrenuli leđa našim igračima, ali i publici u Evropi, postavivši njihov meč kao poslednji na Centralnom terenu, koji neće početi pre dva časa i 30 minuta.

Nije to prvi put da su organizatori US Opena pokazali nepoštovanje prema osvajaču tri pehara na Flešing Medouzu, pošto je i protiv Aleksandrea Milera iz Francuske, Nole morao da igra u istom terminu.

Foto: Starsport

 

Što je još gore po gledaoce iz Srbije, duel sa Francuzom počeo je oko pet časova izjutra, zbog maratonskog okršaja ženskog singla između Amerikanke Kori Koko Gof i Nemice Laure Zigemund.

Sada su to čelnici US Opena ponovo uradili, kako bi napakostili najboljem teniseru u istoriji "belog sporta", međutim, nema sumnje da će im Nole žestoko odgovoriti, ali na terenu.

Svi Đokovićevi navijači u Srbiji, a i širom sveta veruju da će rekorder po broju grend slemova stići do 24. pehara na poslednjem grend slemu i potpuno zasluženo od ponedeljka ponovo zasesti na čelo ATP liste najboljih tenisera sveta.

BONUS VIDEO