DAMA, GOSPOĐA! Baka iz Velike Britanije je HIT! Originalno čestitala jubilej Novaku! JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJENA!


IZVOR: Mirko Majski - 24.11.2023 | 17:22


Nisu svi baš svi Ostrvljani protiv Đokovića!

Foto: prinskrin
DAMA, GOSPOĐA! Baka iz Velike Britanije je HIT! Originalno čestitala jubilej Novaku! JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJENA!

Novak Đoković u ponedeljak je i zvanično došao do 400. nedelje na vrhu ATP liste. Najbolji teniser sveta, dakle, nastavilja da dominira i obara rekorde, a njegovi uspesi ne mogu da prođu nezapaženo kod navijača. Tako je jedna baka (96) iz Velike Britanije poslala emotivnu poruku Đokoviću povodom jubileja.

- Zdravo Novače, srećna sam što mogu ovo da uradim. Čestitam ti na zasluženom uspehu. Rado se sećam dana kada sam te upoznala i slikala se sa tobom. To je bila velika radost za mene, nadam se da ćemo se videti ponovo, Bog te blagoslovio - poručila je baka iz Velike Britanije, gde po tradiciji Srbin nije među omiljenim teniserima.

Ubrzo joj je stigao odgovor i od Jelene Đoković, Novakove supruge.

- Ovo mi topi srce. Blagoslovena bila! - napisala je uzbuđena Noletova žena.

 

 

Podsećamo, Novak je nedavno proslavio jubilarnu 400. nedelju u karijeri kao prvi teniser sveta. Đoković je trenutno u Malagi gde sa reprezentacijom Srbije nastupa na Dejvis kupu, gde je na startu rutinski eliminisana Velika Britanija. Naši teniseri već danas igraju protiv Italije. 

Prethodno je Nole osvojio Završni masters u Torinu. U finalu je bio bolji od mladog Janika Sinera sa 2:0. kao i u polufinalu protiv još jednog velikog rivala iz mlađe generacije Karlosa Alkaraza (2:0).

Novak je u sezoni na izmaku osvojio još i tri grend slem turnira. Ukupno 24!

BONUS VIDEO