SJAJNE REČI O NOVAKU: Đokovićev sledeći rival ZAPALIO teniski svet!


IZVOR: Republika - 04.07.2023 | 09:24


Neće se Zapadu svideti ova izjava.

Foto: Tanjug/AP
SJAJNE REČI O NOVAKU: Đokovićev sledeći rival ZAPALIO teniski svet!

Australijanac Džordan Tompson savladao je Amerikanca Brendona Nakašimu sa 3:2 (2:6, 2:6, 6:4, 7:6(4), 6:3) za tri sata i 15 minuta.

Pobedom u jednom od derbija prvog kola Vimbldona, Tompson je sebi obezbedio mesto u drugoj rundi, gde će mu rival biti Novak Đoković, prvi favorit na ovom turniru.

Pred duel sa Noletom, a samim tim i pred najteži mogući teniski zadatak, oglasio se Australijanac, koji je istakao da Đoković zaslužuje mnogo više poštovanja od onog koje dobija, pre svega zbog situacije oko vakcine.

Foto: Tanjug/AP

Džordan Tompson na Vimbldonu

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Novak bi trebalo da bude izuzetno poštovan zbog svega što je uradio za naš sport. A to što je bio zaglavljen zbog svog stava oko vakcinacije i tih stvari. Odbio je da se vakciniše i to ga je koštalo verovatno još grend slemova. Mislim da ljudi to ne shvataju, zbog toga možda zaslužuje još više poštovanja - istakao je Džordan Tompson, što će mu Zapad sigurno zameriti, zbog svojih stavova o vakcinaciji.

Duel Novaka Đokovića i Džordana Tompsona je na programu u sredu, najverovatnije na Centralnom terenu. Inače, ova dvojica tenisera se nikada do sada nisu sastajala, što može predstavljati problem za Noleta, dok se ne navikne na stil Tompsonove igre.

BONUS VIDEO