NOVAK ĆE POBESNETI! Sudije za Vimbldon dobile SULUDE INSTRUKCIJE, Đoković se već ŽESTOKO SVAĐAO zbog takvih odluka arbitara!


IZVOR: Republika - 03.07.2023 | 09:15


Najboljem srpskom teniseru ovo se neće svideti.

Foto: Tanjug/AP
NOVAK ĆE POBESNETI! Sudije za Vimbldon dobile SULUDE INSTRUKCIJE, Đoković se već ŽESTOKO SVAĐAO zbog takvih odluka arbitara!

Novak Đoković u ponedeljak od 14.30 kreće u pohod na osmu krunu na Vimbldonu.

Najbolji srpski teniser i trenutno drugi reket planete, otvoriće program na Centralnom terenu i to mečom protiv Argentinca Pedra Kačina, trenutno 68. na ATP listi.

Nije tajna da je Nole favorit, kako u ovom meču, tako i na čitavom turniru, ali bi jedna odluka organizatora Vimbldona mogla da dovede Đokovića do ludila. O čemu se zapravo radi?

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Sudije su od čelnika prestižnog turnira dobili sulude instrukcije da zbog televizijskih prava ubrzavaju igrače u pauzama između gemova. Nešto slično važilo je i na Rolan Garosu kada je Novak ušao u žestoku svađu sa Demijenom Dumusoom.

Nisam ni došao do klupe, zašto žuriš? - rekao je Đoković tada i počeo raspravu:

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u raspravi sa Demijenom Dumusoom

 

- Sačekajte da sednemo i onda recite da je kraj gema. Bože... Možete li da kažete rezultat kada sednemo? Igramo sat i 10 minuta, jedan set, možda ćemo igrati pet setova, grend slem, na šljaci, a ti žuriš da proglasiš rezultat.

Sada je izvesno da Noleta čeka nova neprijatna situacija ako arbitri reše da interese organizatora i vlasnika televizijskih prava stave ispred samih tenisera.

Za sada nije jasno kako će se tačno sudije ponašati kada je u pitanju Vimbldon, ali se nalaze "između dve vatre" i pokušaće da izađu u susret svima. Da li će to uticati na raspoloženje Novaka Đokovića ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO