OGLASIO SE SRĐAN ĐOKOVIĆ! Evo šta je Novakov otac IMAO DA KAŽE posle Dodikovih prozivki!


IZVOR: Republika - 26.04.2023 | 10:05


Ovaj skandal uzdrmao je Srbiju i region.

Foto: Starsport, Dragan Kadić
OGLASIO SE SRĐAN ĐOKOVIĆ! Evo šta je Novakov otac IMAO DA KAŽE posle Dodikovih prozivki!

Porodica najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, našla se na udaru Milorada Dodika.

Predsednik Republike Srpske gostovao je u emisiji "Oko magazin" na RTS-u te je, u trenutku kada je mislio da su kamere isključene, prokomentarisao odnos sa familijom Đoković i žestoko ih je izvređao.

Mogu ti reći ovi Đokovići su malo teški u pi*ku materinu. Uff... Znaš, to sve ljudi doživljavaju na emociju, al' kad uđeš u posao, au... Ciganija poprilična mogu ti reći. Oni saradnici njihovi, to... On izgubi u četvrtfinalu. A mi sve bazirali... - istakao je Dodik pre nego što je snimak prekinut.

Ovaj snimak ubrzo je postao viralan, a mi smo kontaktirali Srđana Đokovića, Novakovog oca i zamolili ga za komentar teških reči upućenih njegovoj porodici. Nije Srđan Đoković bio raspoložen da širi ovu priču, pa je kratko rekao:

- Nemam komentar.

Ostaje nejasno zbog čega su Đokovići zaslužili ovakve reči, posebno posle fenomenalno organizovanog Srpska opena koji je poslao prelepu sliku o Banjaluci u svet.

Podsetimo, Srpska open završen je pobedom Dušana Lajovića koji je u finalnom meču savladao Rusa Andreja Rubljova. Novak Đoković je takmičenje završio u četvrtfinalu porazom upravo od osvajača trofeja, Lajovića.

BONUS VIDEO