ĐOKOVIĆU, SVI TE MRZIMO! Nikad BOLESNIJI napad OPTEREĆENOG Amerikanca na Novaka - bruka i sramota!


IZVOR: Republika - 09.04.2023 | 15:16


Srbin im je "trn u oku".

Foto: Tanjug/AP
ĐOKOVIĆU, SVI TE MRZIMO! Nikad BOLESNIJI napad OPTEREĆENOG Amerikanca na Novaka - bruka i sramota!

Srpski teniser Novak Đoković godinama se nalazi na meti uvreda predstavnika zapadnih medija, ali je ponašanje Amerikanca Erika Hejna prevšrilo svaku meru.

Hejn je pre godinu i po dana privukao ogromnu pažnju rečima da "svi mrze Novaka", a tom prilikom je aludirao na gest Srbina kojim je tražio podršku navijača.

Uoči Mastersa Monte Karlo, Janik Siner i Novak Đoković su se fino zabavljali, snimci su počeli da kruže društvenim mrežama, a "novinar" portala "thedrawtennis.com" je objavio post, uz podmukle i bezobrazne aluzije na pandemiju koronavirusa i čitavu pompu koja se digla oko najboljeg u istoriji.

 

 

- Janiče, drži distancu - naveo je Amerikanac, uz brojne komentare fanova širom sveta koji su stali u Novakovu odbranu.

To je samo jedan u nizu Hejnovih podrugljivih komentara na račun Đokovića, a njegov profil na popularnoj društvenoj mreži možete pogledati OVDE.

Đokoviću ostaje da učini ono što najbolje ume i hejterima odgovori novim bravurama na terenu, a prvu šansu će imati tokom sledeće nedelje na šljaci u Monaku. Njegov potencijalni protivnik u 2. kolu je već odustao od takmičenja, o čemu se više možete informisati OVDE.

BONUS VIDEO