KO JE OVO OČEKIVAO? Novak IZNENADIO planetu posle PADA sa vrha ATP liste!


IZVOR: Republika - 21.03.2023 | 10:14


Đoković je povukao neočekivan potez.

Foto: ST/N. Mutić
KO JE OVO OČEKIVAO? Novak IZNENADIO planetu posle PADA sa vrha ATP liste!

Novak Đoković pao je sa vrha ATP liste.

Srbina je prestigao Karlos Alkaras koji je odigrao maestralan turnir u Indijan Velsu, stigao je do titule i bar privremeno zauzeo prvo mesto. Da bi tu i ostao moraće da osvoji trofej u Majamiju, a na ruku mu ide što ni na ovom turniru neće biti Đokovića.

Noletu nije dozvoljeno da kao nevakcinisani stranac uđe u Sjedinjene Američke Države, pa se on već okrenuo ka sezoni na šljaci. Ipak, srpski teniser povukao je jedan potez u jeku priprema za naredne izazove, te je istim iznenadio planetu.

Na društvenim mrežama osvanile su fotografije našeg asa, a u Dubaiju uživa u društvu dama. Na jednoj fotografiji je sa pijanistkinjom Sanaz Sotude, a deluje da su zajedno uživali na ručku tokom proslave Persijske Nove godine. 

 

 

 

 

Deluje da se Novak lepo zabavio i da je uživao u društvu prelepe Sanaz, a da li će mu ona doneti sreću i da li će se Đoković vratiti na prvo mesto ATP liste posle Majamija, ostaje da se vidi.

Trenutna situacija na ATP listi izgleda ovako:

Karlos Alkaras (7.420), Novak Đoković (7.160), Stefanos Cicipas (5.770), Kasper Rud (5.560), Danil Medvedev (4.330), Feliks Ože-Aljasim (3.415), Andrej Rubljov (3.390), Holger Rune (3.325), Hubert Hurkač (3.065) i Tejlor Fric (2.975).

BONUS VIDEO