OVO MU SE SAMO JEDNOM DESILO: Srđan Đoković otkrio Novakovu VELIKU tajnu!


IZVOR: Republika - 08.11.2022 | 11:05


Svakog dana saznajemo nove informacije o najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću.

Foto: Tanjug/AP
OVO MU SE SAMO JEDNOM DESILO: Srđan Đoković otkrio Novakovu VELIKU tajnu!

Najbolji srpski teniser trenutno odmara i priprema se za završni Masters u Torinu, koji počinje u nedelju.

Ipak, i kada ne igra, saznajemo nove informacije o Novaku, a njih je podelio Srđan Đoković, otac legendardnog tenisera.

- U toku je 30. godina od kada je počeo redovno da trenira tenis. Svaki dan. O svakom detalju njegovog života se vodilo računa. Kako se ponašao kao dete, tako se ponaša i sada. Odgovorno i radno. Jednom je zakasnio na trening pre nekoliko godina i nikad više. Zaigrao se tada u dvorištu - izjavio je Srđan Đoković za televiziju "K1".

Foto: Starsport

Novak Đoković i Srđan Đoković

Takođe, u današnjem intervjuu, Srđan je izjavio još koliko dugo će Novak igrati tenis, a saopštio je još mnogo zanimljivih informacija, a jedna od njih su Novakovi ciljevi do kraja karijere.

U većini statističkih podataka je on najbolji. On želi da svaki podatak pređe na njegovu stranu. I dalje ima volju i želju i igra najbolji tenis ikada u 36. godini. Jer su red, rad i disciplina njegov prioritet - otkrio je Srđan Đoković.

Novak Đoković je poražen u finalu Mastersa u Parizu od Danca Holgera Runea, pa je na taj način prekinuta njegova velika serija pobeda. Šansu da se vrati na pobednički kolosek, Novak će imati u Torinu, na turniru na kom će igrati osam najboljih tenisera u sezoni. Đoković će juriti šestu titulu na završnom Mastersu.

BONUS VIDEO