DA LI MU NEKO JOŠ VERUJE? Nakon svakog poraza Nadal najavljuje radikalne poteze!


IZVOR: Republika - 06.09.2022 | 06:07


Najbolji španski teniser već u osmini finala poslednjeg ovogodišnjeg Grend slem turnira završio je takmičenje.

Foto: Tanjug/AP
DA LI MU NEKO JOŠ VERUJE? Nakon svakog poraza Nadal najavljuje radikalne poteze!

Ništa od 23. Grend slem titule.

Rafael Nadal će morati da sačeka neku novu priliku pošto ga je u borbi za plasman u četvrtfinale ovogodišnjeg US opena eliminisao Amerikanac Frensis Tijafo rezulttom 3:1 (6:4, 4:6, 6:4, 6:3).

Po okončanju meča, Rafael Nadal je na obaveznoj konferenciji za medije izneo informaciju koja će zasigurno zabrinuti pristalice španskog tenisera:

- Nemam ideju ništa oko rasporeda kada ću igrati u ovom trenutku. Postoje mnogo važnije stvari u mom privatnom životu kod kuće. Privatni život je uvek mnogo važniji nego moj posao. Čekam rođenje sina. Vreme je da se resetujem. Bili su ovi neko vrlo teški meseci - istakao je Nadal i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 

- Moram da se vratim, da popravim stvari i ne znam kada ću se vratiti. Kada se bude osećao mentalno spremnim da se ponovo takmičim, tada ću se vratiti. Izgubio sam meč u osmini finala poslednjeg Grend slema sezone. Teško mi je. Čeka me put kući, imam važnije stvari tamo. Kada dođem tamo doneću odluke, kada vidim stvari u privatnom životu, to mi je bitnije u ovom momentu - zaključio je Rafael Nadal.

Mora se samo dodati da trenutno trećeplasirani teniser planete po ko zna koji put u poslednje vreme najavljuje radikalne mere kada je nastavak karijere u pitanju, a ostaje nam da vidimo hoće li se ovoga puta dogoditi nešto drugačije, ili će ponovo, kao da se ništa nije dogodilo, naći na nekom od narednih teniskih turnira.

 

BONUS VIDEO: