NOVAČE SRBENDO: Ništa ga ne sprečava da ulaže u svoju zemlju - Đoković u Srbiji stvara raj na zemlji!


IZVOR: Republika - 01.09.2022 | 10:03


Iz dobro poznatih razloga najboljeg srpskog tenisera nema na poslednjem ovogodišnjem Grend slem turniru, ali to ne znači da Nole sedi skrštenih ruku.

Foto: Tanjug/AP
NOVAČE SRBENDO: Ništa ga ne sprečava da ulaže u svoju zemlju - Đoković u Srbiji stvara raj na zemlji!

US open protiče bez Novaka Đokovića. Najboljem srpskom teniseru je učešće zabranjeno, ali slobodno vreme uz pripreme za nastavak teniske sezone, Nole provodi i u planovima za dalja investiranja u Srbiji.

Ovoga puta, do nedavno najbolji teniser planete, odlučio se za kapitalno investiranje u području Goča i Vrnjačke Banje, a tim povodom porodica Đoković je već kupila zemljište površine 1,17 hektara koje se nalazi između Vrnjačke Banje kao prestonice srpskog turizma i planine Goč.

Kako se saznaje, na navedenom zemljištu planirana je izgradnja luksuznog hotela sa apartmanskim naseljem i svim pratećim sadržajima, a kompletno ulaganje iznosilo bi oko 20 miliona evra.

Foto: Twitter.com/printscreen

Vrnjačka Banja je uvek bila uz Novaka Đokovića

 

Tim povodom, prvi čovek opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović je izjavio:

- Projektom je predviđeno da će se ovaj kompleks prostirati na ukupno 25.000 kvadratnih metara. Za Vrnjačku Banju je od neprocenjivog značaja što će u svojoj ponudi imati najpoznatiji srpski brend, a Novak Đoković to svakako jeste - izjavio je Đurović i dodao:

- Plan je da uz vikend-naselje budu izgrađeni sportski tereni, spa i velnes centar, bazeni, teretana, restoran i brojni prateći sadržaji. Nama je cilj i da u budućnosti renomirani srpski sportisti, poput Novaka Đokovića, prepoznaju Vrnjačku Banju kao idealno mesto u Srbiji za investiranje. To će svakako u potpuniti i višestruko obogatiti našu turističku ponudu - naglasio je Boban Đurović.

Treba naglasiti da je opština Vrnjačka Banja ove godine dodelila Novaku Đokoviću Povelju, kao najviše opštinsko priznanje za promociju sportskog turizma Vrnjačke Banje.

 

BONUS VIDEO: