ČUDO ILI SRAMOTA AMERIKANACA? Njujork pun fotografija Novaka Đokovića - Rođen da pobeđuje! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 06.08.2022 | 20:27


Podsetimo, US Open se igra od 29. avgusta do 11. septembra,a još uvek nije poznato da li će najbolji srpski teniser moći da nastupa u Njujorku pošto ne može da uđe u državu jer nije vakcinisan.

Foto: Tanjug/AP
ČUDO ILI SRAMOTA AMERIKANACA? Njujork pun fotografija Novaka Đokovića - Rođen da pobeđuje! (FOTO GALERIJA)

Poslednji Grend slem u sezoni, US Open igra se od 29. avgusta do 11. septembra u Njujorku, ali još uvek nije poznato da li će na istom nastupati Novak Đoković.

Najbolji srpski teniser nije vakcinisan i po zakonu Amerike ne može da uđe u zemlju, a isto to važi i za Kanadu, pa je tako morao da otkaže učešće na Mastersu u Montrealu. POGLEDAJ GALERIJU

Ipak, sudeći po današnjim slikama iz Njujorka, pojavila se velika nada da bi rođeni Beograđanin mogao da zaigra na turniru u "velikoj jabuci".

Naime, na ulicama ogo grada pojavile su se reklame kao najava za US Open, a veliki broj taksija nosila su na svom krovu pokrenu reklamu sa likom šestog reketa sveta.

Takođe, pored fotografije, stajao je i natpis "Rođen da pobeđuje".

 

 

Ostaje pitanje da li će Novak dobiti dozvolu da iako nije imunizovan da nastupa na Otvorenom prvenstvu Amerike, ili je u pitanju igra organizatora US Opena kako bi iskoristili Đokovićeva ime za marketing i prodaju karata.

BONUS VIDEO